Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Πάνθηρας» ο Σαϊμπού Κεϊτά! (photo)

Σε μία ακόμη μεταγραφική κίνηση, η οποία θα είναι και η τελευταία στο χειμερινό μεταγραφικό "παζάρι", προχώρησε ο Πανιώνιος.

Σε μία ακόμη μεταγραφική κίνηση, η οποία θα είναι και η τελευταία στο χειμερινό μεταγραφικό "παζάρι", προχώρησε ο Πανιώνιος.

Οι κυανέρυθροι ολοκλήρωσαν και ανακοίνωσαν την απόκτηση του Σαϊμπού Κεϊτά. Πρόκειται για 24χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος εντυπωσίασε στο πρώτο εξάμηνο με την φανέλα του ΑΟ Πυλίου.

Ο ικανός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης έχοντας περάσει από αρκετές χώρες της Ευρώπης. Μεταξύ άλλων έχει παίκει στις ομάδες Εγκερσουν, Αρκα Γυνδια (Νορβηγία), στην Ιταλική Τριεστίνα, στις Ρουμάνικες ΑCS Πόλι και την Κραϊοβα, καθώς και στην Χακά της Φιλανδίας.

Η σχετική ανακοίνωση του Πανιωνίου:

"Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σαϊμπού Κεϊτά. 

 Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός κατάγεται από την Γκάμπια, ενώ έχει και Νορβηγική υπηκοότητα, κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις Χάκα (Φινλανδία), ACS Πόλι και Κραϊόβα (Ρουμανία), Τριεστίνα (Ιταλία) και Έγκερσουν (Νορβηγία). 

Σαϊμπού καλώς ήρθες στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μας. Saibou welcome to PANIONIOS FAMILY". 

 αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης έχοντας περάσει από πολλές χώρες της Ευρώπης. Μεταξύ άλλων έχει σταδιοδρομία στις ομάδες Εγκερσουν, Αρκα Γυνδια (Νορβηγία), στην Ιταλική Τριεστίνα, στις Ρουμάνικες ΑCS Πόλι και την Κραϊοβα καθώς και στην Χακά όπου είναι ομάδα της Φιλανδίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια