Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η ανακοίνωση και οι κινήσεις του «Oρφέα»

Ανακοίνωση για το θέμα της καταστροφής του γηπέδου μπάσκετ της "Τέντας" εξέδωσε ο "Ορφέας"

Ανακοίνωση για το θέμα της καταστροφής του γηπέδου μπάσκετ της "Τέντας" εξέδωσε ο "Ορφέας", που γνωστοποιεί μεταξύ άλλων "...πως τις επόμενες μέρες θα αναζητήσουμε λύση στον τρόπο με τον οποίο όλοι οι φίλαθλοι θα μπορούν να συνδράμουν οικονομικά, απ' όπου και να βρίσκονται, με σκοπό να ξεκινήσει από εμάς τους ίδιους η συλλογή ποσού για την αποκατάσταση της ζημιάς".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η εθελοντική ομάδα για τον Πανιώνιο "Ορφέας" από την πρώτη μέρα της σύστασης της είχε σκοπό να υπερασπιστεί τον Σύλλογο σε κάθε ανοιχτό μέτωπο που αντιμετωπίζει.
Επί καθημερινής βάσεως δίνουμε αγώνα τους τελευταίους μήνες απέναντι σε πολλαπλά ζητήματα. Με τη θυσία πολύ προσωπικού χρόνου έχουν ήδη κερδηθεί πολλές μάχες, οι οποίες σύντομα θα κοινοποιηθούν δημόσια.
Ωστόσο η κατάσταση με τον covid δεν μας επιτρέπει να κινηθούμε όσο γρήγορα θα θέλαμε. Και τώρα η ..."Ελπίδα".
Αυτό το χτύπημα, η ορμή του οποίου μας διέλυσε έναν από τους πνεύμονες του Ιστορικού, μας αφήνει ακόμα πιο λαβωμένους.
Ακόμα και έτσι, δεν απογοητευόμαστε.
Στεκόμαστε στα πόδια μας, έχουμε δυνατή και ικανή ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι από το πρώτο φως, μετά την καταστροφή, έτρεξαν για να ξεκινήσουν τις διαδικασίες της επόμενης μέρας.
Οι επαφές που έπρεπε να γίνουν έγιναν άμεσα και συνεχίζουμε, χωρίς να χάνουμε λεπτό, να κάνουμε ο,τι περνάει από τα χέρια μας και θεωρούμε πως μπορεί να βοηθήσει την επόμενη μέρα, στον βέλτιστο δυνατό χρόνο.
Οι υποσχέσεις είναι πολλές, όπως πάντα, ο εφησυχασμός όμως δεν είναι ζητούμενο.
Αποφασίσαμε ως ομάδα, ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοίξουμε το θέμα σε όλη την οικογένεια του Πανιωνίου.
Αυτό που κάνουμε καθημερινά κάποιοι άνθρωποι μεταξύ μας, μοιραζόμενοι τα προβλήματα του ΠΓΣΣ και προσπαθώντας - συζητώντας τις λύσεις και έπειτα θέτοντας τις αποφάσεις σε πρακτική εφαρμογή, το κάνουμε τώρα με τον κόσμο όλου του Συλλόγου.
Η καταστροφή της περιουσίας του Πανιωνίου δεν είναι θέμα Ερασιτέχνη ή Ορφέα. Είναι θέμα κάθε φιλάθλου και οπαδού της ομάδας μας... και όχι μόνο.
Με το σκεπτικό αυτό ανακοινώνουμε πως τις επόμενες μέρες θα αναζητήσουμε λύση στον τρόπο με τον οποίο όλοι θα μπορούν να συνδράμουν οικονομικά, απ' όπου και να βρίσκονται, με σκοπό να ξεκινήσει από εμάς τους ίδιους η συλλογή ποσού για την αποκατάσταση της ζημιάς.
Καλές οι υποσχέσεις των πολιτικών και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά κανείς δεν αγαπάει τον Σύλλογο όπως εμείς. Όλοι εμείς οι φίλαθλοι και οπαδοί του, στην Αθήνα, την επαρχία, το εξωτερικό, οι αθλητές και οι γονείς τους. Η κατάσταση απαιτεί άμεσες ενέργειες και όχι μια μακρόχρονη μάχη με τη γραφειοκρατία και τις πολιτικές ισορροπίες. Οι στιγμές αυτές απαιτούν απόλυτη ενότητα, σύμπνοια και κοινό αγώνα.
Υ.Γ. Ακολουθεί video από drone που αποτυπώνει την έκταση της ζημιάς. Ευχαριστούμε θερμά τον Γιώργο Μώμο για την ευγενική κίνηση να μας βοηθήσει τραβώντας πλάνα για τον σκοπό αυτό. Πρόσωπο που προέρχεται από την οικογένεια του Πανιωνίου και σήμερα, σε μια δύσκολη στιγμή, ήρθε άμεσα να αποτυπώσει το μέγεθος της καταστροφής.
Η "Ελπίδα" έφερε την ολοκληρωτική καταστροφή του Γηπέδου "Αργύρης Κορωναίος", που εγκαινιάστηκε το 2013. Φιλοξενούσε καθημερινά εκατοντάδεςς παιδιά στις ακαδημίες μπάσκετ του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. και δεκάδες αγώνες.
Ο απρόσμενος χιονιάς κατέστρεψε ολοκληρωτικά τις εγκαταστάσεις αφήνοντας χωρίς "σπιτι" εκατοντάδες αθλητές του Πανιωνίου.
Τα πλάνα τραβήχτηκαν την Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου και δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής. Ευχαριστούμε Γιώργο για την πολύτιμη συμβολή σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια