Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο κορονοϊός και o... αστερίσκος για Πίσπα!

Τα κρούσματα του κορονοϊού με την μετάλλαξη όμικρον είναι καθημερινά πλέον πάρα πολλά

Τα κρούσματα του κορονοϊού με την μετάλλαξη όμικρον είναι καθημερινά πλέον πάρα πολλά και στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να μην την κατάφερε να τα αποφύγει ούτε ο Πανιώνιος! 

Συγκεκριμένα, στην ποδοσφαιρική ομάδα του Ιστορικού υπάρχουν οκτώ επιβεβαιωμένα θετικά κρούσματα, κάτι που συμβαίνει και στις περισσότερες ομάδες της χώρας σε όλα τα πρωταθλήματα. 

Γι΄αυτό το λόγο είναι πολύ πιθανό να αναβληθεί η προγραμματισμένη για την Κυριακή (9/1) 9η αγωνιστική της Γ' Εθνικής. Αυτό, πάντως, θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Από εκεί και πέρα, η απόκτηση του Σωτήρη Πίσπα ήταν χωρίς αμφιβολία μία πολύ σημαντική ενίσχυση για την ομάδα του Σταυρακόπουλου, με την αξία του 23χρονου ποδοσφαιριστή να είναι γνωστή στη Νέα Σμύρνη και με την προσθήκη του δυναμώνει περισσότερο η επιθετική γραμμή της ομάδας.

Να σημειωθεί πως υπάρχει ένας κανονισμός της ΕΠΟ, ο οποίος αναφέρει πως όταν ένας ποδοσφαιριστής αποχωρεί από μία επαγγελματική κατηγορία για να παίξει σε μία ερασιτεχνική, τότε για να αγωνιστεί με τη νέα του ομάδα θα πρέπει να περάσει ένας μήνας από την τελευταία του αγώνα που αγωνίστηκε. Έτσι, ο Πίσπας θα είναι διαθέσιμος στον Πανιώνιος από τις 20 Ιανουαρίου και μετά.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια