Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος ΓΣΣ: Η καταγραφή των ζημιών και η ανάγκη για άμεση λύση στο τεράστιo πρόβλημα!

Οι τεράστιες ζημίες που προξένησε η πρόσφατη έντονη χιονόπτωση  στις εγκαταστάσεις του Πανιωνίου έχουν κινητοποιήσει τους ανθρώπους και τους...

Οι τεράστιες ζημίες που προξένησε η πρόσφατη έντονη χιονόπτωση στις εγκαταστάσεις του Πανιωνίου έχουν κινητοποιήσει τους ανθρώπους και τους φίλους του συλλόγου.

Το γήπεδο μπάσκκετ «Αργύρης Κορωναίος», το γνωστό ως "τέντα", καταστράφηκε, με την οροφή του γηπέδου να πέφτει και να δημιουργεί τεράστια προβλήματα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα neasmyrniradio.tv, το πρωί της Τέταρτης 26 Ιανουαρίου αντιπροσωπεία του Δήμου Νέας Σμύρνης αποτελούμενη από τους αντιδημάρχους Διονύση Κονιδάρη και Πολύδωρο Συρίγο, καθώς και του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Γιώργου Κουτελάκη, επισκέφτηκαν διαδοχικά τις εγκαταστάσεις του Πανιωνίου ΓΣΣ προκειμένου να διαπιστώσουν το μέγεθος της ζημιάς που προκάλεσε η χιονοκαταιγίδα «Ελπίδα».

Με τους ανθρώπους του ιστορικού συλλόγου που τους έδειξαν τις εκτεταμένες καταστροφές, αναζητήθηκαν λύσεις τόσο για την άμεση προσωρινή εξυπηρέτηση των τμημάτων του συλλόγου, όσο και για την δρομολόγηση κατασκευής νέου κλειστού γυμναστηρίου στον ίδιο χώρο, με την βοήθεια του Δήμου Νέας Σμύρνης της Περιφέρειας Αττικής. Μάλιστα, υπήρξε ήδη επικοινωνία με την αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Δήμητρα Νάνου και φίλων του συλλόγου για το θέμα αυτό. Το μέχρι στιγμής κλίμα που υπάρχει από όλες τις μεριές, είναι η διάχυτη αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η καλύτερη λύση, το συντομότερο δυνατόν, για το σύλλογο-σύμβολο της πόλης.

Να σημειωθεί, πως είναι πολύ πιθανό το ερχόμενο Σάββατο να υπάρξει σύσκεψη ανάμεσα στους ανθρ'ωπους του Πανιωνίου και αρμόδιους φορείς, ώστε να προχωρήσουν όσο πιο άμεσα γίνεται όλες οι διαδικασίες.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως την Πέμπτη (27/01) έγινε η απόλυτη και επίσημη καταγραφή των ζημιών από την αστυνομία, μετά από σχετικό αίτημα του Πανιωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια