Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ενίσχυση (και) στην επίθεση με Μενσά!

Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε στις μεταγραφικές του κινήσεις ο Πανιώνιος. 

Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε στις μεταγραφικές του κινήσεις ο Πανιώνιος. 

Οι κυανέρυθροι πραγματοποίησαν την 6η τους μεταγραφή (ίσως και η τελευταία) στην χειμερινή περίοδο, ενισχύοντας και την επιθετική τους γραμμή με την απόκτηση του Εμμάνουελ Μενσά. 

Πρόκειται για τον Γκανέζο 27χρονο ακραίο επιθετικό, ο οποίος έχει αγωνιστεί -μεταξύ άλλων- σε Δόξα Δράμας & Ατρόμητο στην Ελλάδα, αλλά και σε ομάδες του εξωτερικου όπως η Χόνβεντ (Ουγγαρία), η Μπόντβα (Σλοβακία), η Ζέμπλιν (Σλοβακία), η Λάτσι (Αλβανία) και η Παρτιζάνι (Αλβανία).

Να θυμηθούμε ότι ήδη έχουν ανακοινωθεί επίσημα από τον Πανιώνιο οι μεταγραφές των: Παντίδου, Καπούταγλη, Πίσπα, Γκαλίτσιου και Γκίνο, με τον Μενσά, όπως γράψαμε και παραπάνω, να είναι η τελευταία προσθήκη στο κυανέρυθρο ροστερ.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Εμμάνουελ Μενσά.

Ο 27χρονος Γκανέζος ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται ως εξτρέμ και επιθετικός. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, στην Χόνβεντ (Ουγγαρία), Μπόντβα (Σλοβακία), Ζέμπλιν (Σλοβακία), Λάτσι (Αλβανία), Παρτιζάνι (Αλβανία), Ατρόμητο και Δόξα Δράμας. 

Εμμάννουελ καλώς ήρθες στην ΠΑΝΙΩΝΙΑ οικογένεια! @immanuelblessed welcome to PANIONIOS FAMILY! 🔴🔵 #panioniosfamily #theprideofsmyrna #newtransfer"


Δεν υπάρχουν σχόλια