Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πόλο Ανδρών: Εντός έδρας ήττα από τον Υδραϊκό

Εντός έδρας ήττα για την ανδρική ομάδα πόλο του Πανιωνίου από τον Υδραϊκό.

Εντός έδρας ήττα για την ανδρική ομάδα πόλο του Πανιωνίου από τον Υδραϊκό.

Η ομάδα του Βολτυράκη πήρε τη νίκη με 11-7 στη Νέα Σμύρνη, στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου και παράλληλα πήρε μια άτυπη ρεβάνς από τους κυανέρθρους για την ήττα του με ένα γκολ στον πρώτο γύρο στον Άλιμο.

(Λέμε άτυπη γιατί παρά το γεγονός ότι ο Υδραϊκός έφτασε στους 27 β., μόλις τρεις πίσω από τον Πανιώνιο, οι δυο ομάδες δύσκολα θα ισοβαθμήσουν στο φινάλε, με τους κυανέρυθρους να έχουν ένα σημαντικό προβάδισμα για τη διασφάλιση της 2ης θέσης της τελικής κατάταξης. Καθώς ακόμα κι αν χάσουν στο εξ αναβολής από τον ΝΟ Βουλιαγμένης, έχουν στη 14η και τελευταία αγωνιστική τον θεωρητικά εύκολο αγώνα με τον ΟΥΚ Βόλου, ενώ οι Υδραίοι θα παίξουν με τον ΝΟΒ).

Όπως καταλαβαίνει κανείς ο Πανιώνιος συνεχίζει να κρατάει στα χέρια την δεύτερη θέση.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ 7-11

Οκτάλεπτα: 4-5, 1-1, 0-2, 2-3.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης, Μουζαλάς 1, Ζουρίδης, Μοσχοβέλης, Νταλάπας, Καλαϊτζής, Μουρατίδης, Παπάκος 1, Μοσκόφ 2, Δήμου 3, Καπετανάκης, Καζάκος, Κουκουνάς, Μαυράκης.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Παζαΐτης, Θαλασσινός, Κοκκινάκης, Πρέκας 1, Αλμύρας, Μπλάνης 1, Γιάνκοβιτς 2, Φώσκολος 2, Άτζιτς 1, Χατζηγούλας 1, Αλβέρτης 3, Παρτσόγλου, Τζόκας.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Κατσώνης

Αλυτάρχης: Ντίνος Σακελλαράκης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής

 

Δεν υπάρχουν σχόλια