Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σπάνια στατιστικά & ρεκόρ από τη νίκη επί του Γιούχτα

Γράφει ο Νίκος Τσιάπης * Μετά την λευκή ισοπαλία στη Σούδα, ο Πανιώνιος επέστρεψε στα τρίποντα επικρατώντας με 1-0 επί του Γιούχτα και μπαίν...

Γράφει ο Νίκος Τσιάπης

* Μετά την λευκή ισοπαλία στη Σούδα, ο Πανιώνιος επέστρεψε στα τρίποντα επικρατώντας με 1-0 επί του Γιούχτα και μπαίνοντας με το ''δεξί'' στον δεύτερο γύρο του 7ου ομίλου της Γ' εθνικής 2021/2022! 

Με αυτό τον τρόπο, κατάφερε να περάσει στην κορυφή της κατάταξης για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 3 μήνες με συγκομιδή 21 βαθμών σε 10 αγώνες, δηλαδή μέσο όρο υψηλότερο των 2 βαθμών ανά ματς & μέχρι στιγμής απολογισμό 6 νικών, 3 ισοπαλιών & 1 ήττας.

* Οι κυανέρυθροι έδωσαν συνέχεια στο αήττητο σερί που ''τρέχουν'' τους τελευταίους 2,5 μήνες για 7ο συνεχόμενο ματς με απολογισμό 4 νικών & 3 ισοπαλιών, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχουν διατηρήσει ανέπαφη την εστία τους από τις 5/12/2021 και το ισόπαλο 1-1 απέναντι στον ΠΑΟ Ρουφ όταν και είχαν μείνει προσωρινά πίσω στο σκορ με αμφισβητούμενο πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι! 

Είναι χαρακτηριστικό πως έκτοτε έχουν διατηρήσει το μηδέν παθητικό για 432 συνεχόμενα αγωνιστικά λεπτά και είναι αυτονόητο πως όσο διευρύνεται το εν λόγω σερί, θα διευρύνεται και το αήττητο που προαναφέρθηκε!

* Ήταν η πρώτη επικράτηση του Ιστορικού με σκορ 1-0 αλλά και γενικότερα με 1 γκολ διαφορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο! Το γεγονός ότι οι 5 πρώτες χρονικά νίκες του στο πρωτάθλημα σημειώθηκαν με 2 ή περισσότερα τέρματα διαφορά αποτελεί ρεκόρ για τους Νεοσμυρνιώτες οι οποίοι ποτέ ξανά εντός του 21ου αιώνα δεν είχαν έστω μία επικράτηση με 1 γκολ διαφορά στις 5 πρώτες τους νίκες της εκάστοτε αγωνιστικής περιόδου! 

Τόσο η προηγούμενη κυανέρυθρη επικράτηση με σκορ 1-0 όσο και γενικότερα με 1 γκολ διαφορά είχαν σημειωθεί στα πλαίσια των περσινών αγώνων μπαράζ ανόδου μέσα μάλιστα σε διάστημα λίγων ημερών, αφενός εντός έδρας εναντίον της Θύελλας Ραφήνας (1-0) στις 30/6/2021, αφετέρου εκτός έδρας εναντίον της Ζακύνθου (1-2) στις 4/7/2021!

* Ο Γιούχτας αποτελεί την πρώτη ομάδα εναντίον της οποίας ο Πανιώνιος έφτασε σε ισάριθμες νίκες εντός & εκτός έδρας έπειτα από 3 χρόνια και συγκεκριμένα τη σεζόν 2018/2019 όταν στα πλαίσια της Super League είχε πετύχει κάτι αντίστοιχο εναντίον της Ξάνθης! 

Κοινό χαρακτηριστικό των δύο περιπτώσεων το ότι σε αμφότερες τις εκτός έδρας τους νίκες οι κυανέρυθροι είχαν προηγηθεί από το ημίχρονο των αναμετρήσεων, ενώ στη Νέα Σμύρνη έφτασαν στην τελική επικράτηση αλλά με το ημίχρονο να έχει ολοκληρωθεί χωρίς τέρματα! 

Super League 2018/2019
10η αγωνιστική : Ξάνθη-Πανιώνιος 0-1 (σκορ ημιχρόνου 0-1) 
25η αγωνιστική : Πανιώνιος-Ξάνθη 1-0 (σκορ ημιχρόνου 0-0)

Γ' Εθνική 7ος όμιλος 2021/2022
  1η αγωνιστική : Γιούχτας-Πανιώνιος 1-4 (σκορ ημιχρόνου 1-3)
10η αγωνιστική : Πανιώνιος-Γιούχτας 1-0 (σκορ ημιχρόνου 0-0)

Δεν υπάρχουν σχόλια