Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.: «Λάβαμε τη διαβεβαίωση πως θα λυθεί άμεσα το πρόβλημα...»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. σχετικά με το θέμα  του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων της Γ.Γ.Α.  και το γεγονός πως ο σύλλογος βρέθηκε ...

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. σχετικά με το θέμα του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων της Γ.Γ.Α. και το γεγονός πως ο σύλλογος βρέθηκε εκτός της σχετικής λίστας δικαιούχων επιχορήγησης από την Πολιτεία.

Αναλυτικά όσα αναφέρεουν οι κυανέρυθροι:

"Σχετικά με το ζήτημα του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων της Γ.Γ.Α. και της λίστας των δικαιούχων επιχορήγησης από την Πολιτεία στην οποία δεν συμπεριλήφθηκε ο Πανιώνιος, θα θέλαμε να γνωρίσουμε στους φίλους του Συλλόγου τα εξής:

Το Σωματείο μας εμπρόθεσμα, και μάλιστα με μεγάλη απόσταση από την οριζόμενη προθεσμία, προχώρησε σε όλες τις ενέργειες υποβολής των απαιτούμενων εγγράφων, για τον έλεγχό τους και την συνεπαγόμενη έγκριση τους από την αρμόδια Αρχή.

Ένα πρόβλημα τεχνικής φύσεως στάθηκε εμπόδιο στην ολοκλήρωση της διαδικασίας με θετικό τρόπο για το Σωματείο μας. Αφού επικοινωνήσαμε με τις υπηρεσίες και την διοίκηση της Γ.Γ.Α. για τον προσδιορισμό του σφάλματος, λάβαμε τη διαβεβαίωση πως θα λυθεί άμεσα το πρόβλημα, το οποίο σημειωτέον στέρησε και από αρκετούς άλλους συλλόγους, πλην του Πανιωνίου, τη δυνατότητα χρηματοδότησης σε αυτή την φάση.

Ο Σύλλογος μας παρακολουθεί το θέμα και ευελπιστεί πως σύντομα θα επανέλθει με νεότερη ενημέρωση που θα περιλαμβάνει ευχάριστα νέα."

Δεν υπάρχουν σχόλια