Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η Μπογκατσένκο «μίλησε» τελευταία στη Νέα Σμύρνη (10-9 ο Πανιώνιος την ΝΕ Πατρών)

Ντέρμπι στην Νέα Σμύρνη, κρίθηκε υπέρ του Πανιώνιου (10-9 επί της ΝΕ Πατρών) με γκολ της Μαρίας Μπογκατσένκο (ένα από τα τέσσερα που σημείωσ...

Ντέρμπι στην Νέα Σμύρνη, κρίθηκε υπέρ του Πανιώνιου (10-9 επί της ΝΕ Πατρών) με γκολ της Μαρίας Μπογκατσένκο (ένα από τα τέσσερα που σημείωσε) 5:01 από τη λήξη του δραματικού όπως εξελίχθηκε αγώνα.

Το παιχνίδι πήγαινε τέρμα-τέρμα, και μόλις στα μέσα του β’ οκτάλεπτου, η διαφορά ξεπέρασε το ένα γκολ (5-3, 6-4 ημίχρονο). Από το 7-5 με σερί 3-0, η ΝΕ Πατρών πήρε το προβάδισμα 8-7. Προηγήθηκε και 9-8 με την Αναστασία Σαπκίνα στο δ’ οκτάλεπτο, ισοφάρισε η Ευαγγελία Λούδη για να «μιλήσει» τελευταία η Μπογκατσένκο.

Στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές σημείωσαν: «Στο 1:22 της τρίτης περιόδου, δόθηκε κόκκινη κάρτα στον προπονητή β’ του Πανιώνιου, Γ. Κατσούλη για διαμαρτυρία στις αποφάσεις των διαιτητών. Στο 0:34 της τρίτης περιόδου, δόθηκε κόκκινη κάρτα στον βοηθό της ΝΕΠ, Δ. Σιμένογλου για έντονη διαμαρτυρία στις αποφάσεις των διαιτητών».  

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 10-9

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 3-1, 2-4, 2-1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάσος Παπαναστασίου): Τζούρκα, Σαφέτη , Μαυρωτά Ιφιγ. 3, Πουστινίκοβα, Κοτσάφτη, Ξανθοπούλου, Μπογκατσένκο 4, Λούδη 2, Toυρλουμούση, Πετεινάτου, Παπαναστασίου Δημ. 1, Παπαναστασίου Ανθία, Μήτσου, Λενίτση, Καρυπίδου.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Κωνσταντίνος Σακκαλής): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Σάντσεζ Λορένα 1, Μιχαλάτου, Πετάση,Κουρέτα 2,Σαπκίνα 2, Λυκοθανάση, Ζοφώλη 3, Ντάσιου 1, Κρίνα, Νιαρχάκου, Παπαϊωάννου, Ζαφειράκη.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Δασκαλοπούλου

Αλυτάρχης: Ντίνος Σακελλαράκης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος

πηγή: koe.org.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια