Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βόλεϊ Ανδρών: Απόλυτη συγκέντρωση στα play out

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Πανιωνίου ολοκλήρωσε με ήττα τις υποχρεώσεις της, στην 1η φάση του νεοσύστατου πρωταθλήματος της Pre League Ανδρών.

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Πανιωνίου ολοκλήρωσε με ήττα τις υποχρεώσεις της, στην 1η φάση του νεοσύστατου πρωταθλήματος της Pre League Ανδρών.

Σε μια αναμέτρηση, χωρίς βαθμολογικό χαρακτήρα, οι «κυανέρυθροι» ηττήθηκαν με 3-0 από τον Κέρκη Σάμου και πλέον η ομάδα στρέφει απόλυτα την προσοχή της, στη 2η φάση της διοργάνωσης και στα play out.

Εκεί, οι «κυανέρυθροι» θα σχηματίσουν ένα νέο όμιλο, μαζί με τους Πανερυθραϊκό και Αιγιαλέων από το Νότιο Όμιλο και τους Άρη, Κομοτηνή και Πιερικό από τον Βόριο όμιλο.

Στο νέο πρωτάθλημα των 10 αγωνιστικών, ο Πανιώνιος θα κυνηγήσει την κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη 3άδα, που εξασφαλίζει την παραμονή και τη νέα σεζόν στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικου βόλεϊ.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως η ομάδα που θα καταλάβει την τελευταία θέση, υποβιβάζεται απευθείας, ενώ ο 4ος με τον 5ο θα δώσουν αγώνες μπαράζ, που θα κριθούν στις δυο νίκες, με το πλεονέκτημα έδρας, να το έχει η ομάδα που βρίσκεται ψηλότερα στην τελική βαθμολογία.

Η β’ φάση θα ξεκινήσει εκτός απροόπτου, στις 8 Ιανουαρίου, με την κλήρωση να έχει προγραμματιστεί για τις 27 Δεκεμβρίου, στις 12:00.

Οι «κυανέρυθροι» μετά το ρεπό των Χριστουγέννων, επιστρέφουν σε φουλ ρυθμούς την ερχόμενη Δευτέρα 27/12, υπό τις οδηγίες πλέον του Αργύρη Ψάρρα, ο οποίος επιστρέφει μετά από 4 χρόνια στον Πανιώνιο, προκειμένου να οδηγήσει ξανά στις επιτυχίες το τμήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια