Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βόλεϊ Ανδρών: Επιστροφή Ψάρρα στον Ιστoρικό!

Ο Αργύρης Ψάρρας επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Πανιωνίου.

Ο Αργύρης Ψάρρας επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Πανιωνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Επενδύοντας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και στην εμπιστοσύνη που έδειξαν οι αθλητές μας, ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σμύρνης και η διοίκηση του ανδρικού τμήματος βόλεϊ, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Αργύρη Ψάρρα, ο οποίος θα ξεκινήσει τη νέα του θητεία από τις 27/12.

Ο πολύπειρος Έλληνας τεχνικός επιστρέφει σε γνώριμα μέρη, καθώς αποτέλεσε τον προπονητή της ομάδας από το 2012 έως και το 2017, οδηγώντας τον «Ιστορικό» από τη Β' Εθνική κατηγορία, για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος, στην Α2 Εθνική κατηγορία, καθιερώνοντάς τον, στις «μεγάλες» κατηγορίες, εργαζόμενος μάλιστα κυρίως με παιδιά από τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου.

Μετά την 5ετή παρουσία του στον Πανιώνιο Γ.Σ.Σμύρνης, ο coach Ψάρρας βρέθηκε στον Εθνικό Πειραιώς (Volley League), ΠΑΟΚ (Volley League), ενώ τον τελευταίο χρόνο, καθοδηγούσε την ομάδα του Κέρκη Σάμου, με την οποία εξασφάλισε τη σεζόν 2021-2022, την παρουσία της, στα play off της νεοσύστατης Pre League των ανδρών.

Ο Αργύρης Ψάρρας θα στηρίξει το μακροπρόθεσμο πλάνο του Συλλόγου, που περιλαμβάνει τη βελτίωση του τμήματος, από τα τμήματα υποδομής, μέχρι και το ανδρικό.

Παράλληλα, ένα ακόμα «παιδί» του Συλλόγου, ο Γιάννης Στυλιανού, βγήκε μπροστά τη στιγμη που το είχαμε πιο πολλή ανάγκη, για να μας στηρίξει από το πόστο του scouter και παράλληλα να καλύψει το κενό στη θέση του προπονητή για τις τελευταίες δυο εβδομάδες.

Ο Γιάννης Στυλιανού θα συνεχίσει μαζί μας, αφού απέδειξε πως με την εργατικότητα και τον επαγγελματισμό του, μπορεί να αποτελέσει σημαντικό κομμάτι στο πλάνο της ομάδας.

Αργύρη Ψάρρα και Γιάννη Στυλιανού καλώς επιστρέψατε στην οικογένεια του Πανιωνίου Γ.Σ.Σμύρνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια