Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Πρώτη» για Σταυρακόπουλο - Ανεβάζει «στροφές» ενόψει Ρoυφ

Με ανεβασμένους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Πανιωνίου για το κυριακάτικο κρίσμο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟ Ρουφ.

Με ανεβασμένους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Πανιωνίου για το κυριακάτικο κρίσμο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟ Ρουφ.

Την Πέμπτη (2/12) η προπόνηση πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Σταυρακόπουλο, με τον νέο προπονητή της ομάδας να έχει την ευκαιρία να "τσεκάρει" τους νέους του παίκτες εν δράσει

Φυσικά, ο 47χρονος coach έχει παρακολουθήσει τα προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας, έχει πάρει τις απαραίτητες πληροφορίες για το ρόστερ και σιγά-σιγά θα επιδιώξει να περάσει την δική του ποδοσφαιρική φιλοσοφία.

Από εκεί και πέρα, άπαντες στην ομάδα γνωρίζουν καλά την σημαντικότητα του αγώνα με το Ρουφ, αφού σε περίπτωση νίκης ο Πανιώνιος θα προσπεράσει με έναν βαθμό τον αντίπαλο του στην βαθμολογία και θα παραμείνει μία ανάσα πίσω από τον πρωτοπόρο Άγιο Νικόλαο.

Οι άνθρωποι του Ιστορικού περιμένουν από τον κόσμο του συλλόγου να δώσει βροντερό "παρών" στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ώστε να "σπρώξουν" την ομάδα στην πολύτιμη επικράτηση!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια