Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος - Πανερυθραϊκός: Η ενημέρωση για τoν αγώνα

H ανακοίνωση-ενημέρωση από το ανδρικό τμήμα Βόλεϊ του Πανιωνίου για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανερυθραϊκό.

H ανακοίνωση-ενημέρωση από το ανδρικό τμήμα Βόλεϊ του Πανιωνίου για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανερυθραϊκό.

Αναλυτικά:

"Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Men's Pre-League Volleyball Clubs, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.ΣΜΥΡΝΗΣ θα υποδεχτεί τον Πανερυθραϊκός Α.Σ. - Βόλεϊ, το Σάββατο 18Δεκεμβρίου, με την αναμέτρηση να ξεκινά στις 18:00.


Κατά την είσοδο των θεατών στο γήπεδο, αλλά και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα υγείας και ασφαλείας, στα πλαίσια της αντιμετώπισης του Κορονοϊού.

Αναλυτικά:

*Οι πόρτες του κλειστού «Ανδρέας Βαρίκας» θα ανοίξουν για τους φιλάθλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.ΣΜΥΡΝΗΣ στις 17:00.

*Στους χώρους έξω από το γήπεδο, θα γίνεται η πώληση των εισιτηρίων της αναμέτρησης με την ομάδα της Νέας Ερυθραίας, με το κόστος να είναι στα πέντε (5) € και καρτών οικονομικής στήριξης του τμήματος βόλεϊ των ανδρών με το κόστος να είναι στα δέκα (10) €.

*Στο γήπεδο έχουν το δικαίωμα να μπουν αποκλειστικά εμβολιασμένοι θεατές (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού τους) ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, προσκομίζοντας το απαραίτητο Ψηφιακό Πιστοποιητικό για τον COVID-19.

*Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) ετών θα πρέπει απαραίτητα να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δυο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών, πριν από την ώρα έναρξης του αγώνα.

*Οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών επιτρέπεται να βρεθούν εντός του γηπέδου, εφόσον προσκομίσουν αρνητικό αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (Self Test), το οποίο έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

*Η χρήση μάσκας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής των φιλάθλων, μέσα στο κλειστό «Ανδρέας Βαρίκας».

*Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.ΣΜΥΡΝΗΣ χρειάζεται την πραγματική του δύναμη, τον κόσμο του. Το απόγευμα του Σαββάτου, ζητάμε την παρουσία σας, στην προσπάθειά μας, για μια σημαντική νίκη."

Δεν υπάρχουν σχόλια