Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι φωνές πίσω από τις «σκιές» ας πάρουν ένα δυνατό μήνυμα... Ο Πανιώνιoς αλλάζει σελίδα!

Την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση φορέων του Συλλόγου με σκοπό την συζήτηση γύρω από το θέμα των μέσων επικοινωνίας και κ...

Την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση φορέων του Συλλόγου με σκοπό την συζήτηση γύρω από το θέμα των μέσων επικοινωνίας και κοινωνικών δικτύων ενημέρωσης στον Πανιώνιο. 

Με το σκεπτικό οτι ζούμε στην εποχή κατά την οποία το διαδίκτυο παίζει σημαίνοντα ρόλο στις ζωές και την ενημέρωση των ανθρώπων, θεωρήθηκε σκόπιμο να ξεκινήσει ένας επικοδομητικός κύκλος συζητήσεων γύρω από αυτό το θέμα. 

Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Συμμετοχικής Εθελοντικής Κίνησης για τον Πανιώνιο «Ορφέας», του Panthers Club 1983 και των σελίδων Panionianea.gr, Πανιώνιος Fans, Panionia-idea, ενώ υπήρξε ενημέρωση εκπροσώπων από τις ομάδες Συν Πανιώνιοι & Panionios-Istorikos. 

Η συζήτηση κινήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα ενώ αποτέλεσε πεποίθηση όλων πως τέτοιες συναντήσεις είναι αναγκαίες και μόνο καλό κάνουν για το κοινό σκοπό που μοιραζόμαστε όλοι. Αυτός ο σκοπός δεν είναι άλλος από την παροχή όποιας δυνατής βοήθειας υπάρχει προς την εξέλιξη και το ελπιδοφόρο μέλλον στον αγαπημένο μας Σύλλογο. 

Στο πλαίσιο αυτό, συμφωνήθηκε απ’ όλες τις πλευρές, πως θα πρέπει να απομονωθούν άτομα που εξυπηρετούν ιδιοτελείς σκοπούς πίσω από ψεύτικους λογαριασμούς και ονόματα. Η ανωνυμία κρύβει σκοπιμότητες και με γνώμονα το γεγονός οτι όλοι όσοι πήραν μέρος στη συνάντηση εναντιώνονται σε τέτοιες πρακτικές, συμφωνήθηκε από κοινού η αντιμετώπιση του προβλήματος αυτού. 

Παράλληλα, συμφωνήθηκε πως είναι προς όφελος όλων, οι επαφές αυτές να αποκτήσουν χαρακτήρα τακτικών συναντήσεων καθώς η επικοινωνία από κοντά ποτέ δεν θα μπορέσει ν’ αντικατασταθεί από μηνύματα και διαδικτυακές συζητήσεις. 

Πάνω απ’ όλα, είμαστε άνθρωποι με πρόσωπο και οντότητα και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως πρωτίστως, η αγάπη μας για τον Πανιώνιο, θα πρέπει να μας ωθεί ν’ αφιερώνουμε τον όποιο ελεύθερο/διαθέσιμο χρόνο έχουμε για τον Σύλλογο σε ενέργειες ωφέλιμες και παραγωγικές οι οποίες ως επί το πλείστον γίνονται με φυσική παρουσία. 

Το διαδίκτυο θα πρέπει να λειτουργεί συμπληρωματικά και όχι ως κύριο μέσο έκφρασης, ειδικά για όσους κατοικούν στην Αθήνα. 

Ας είναι αυτή η συνάντηση η αρχή για να πλαισιώσει περισσότερος κόσμος την προσπάθεια που γίνεται στον Σύλλογο, από κοντά. Ο αγώνας είναι μακρύς και δύσκολος αλλά συνάμα ωραίος και καθαρός. 

Οι φωνές πίσω από τις σκιές ας πάρουν ένα δυνατό μήνυμα. Ο Πανιώνιος αλλάζει σελίδα. Όποιος έχει να πει ή να κάνει κάτι για τον Σύλλογο, ας το πει ανοιχτά μπροστά σε όλους και προπάντων με το πραγματικό του πρόσωπο. 

Συμμετοχική Εθελοντική Κίνηση για τον Πανιώνιο, «Ορφέας» 
Panthers Club 1983 
Panionianea.gr 
Πανιώνιος Fans 
Panionia-idea 
Panionios-Istorikos 
ΣυνΠανιώνιοι

Δεν υπάρχουν σχόλια