Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Panionianea.gr TV: Δείτε την Πανιώνια Εκπομπή (18/11/21)

Ιδιαίτερο  ενδιαφέρον είχε για μία ακόμα φορά η Live Πανιώνια Εκπομπή της Πέμπτης (11/11) στην Web TV του panionianea.gr.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε για μία ακόμα φορά η Live Πανιώνια Εκπομπή της Πέμπτης (11/11) στην Web TV του panionianea.gr.

Ο Γιώργος Καρμίρης και ο Παναγιώτης Κυπραίος ήταν για άλλη μία φορά στην θέση τους και μίλησαν για όλη την Πανιώνια Επικαιρότητα. Όλο το ρεπορτάζ και συζήτηση για τον ποδοσφαιρικό & μπασκετικό Πανιώνιο, αλλά και για όλα τα αγωνιστικά τμήματα του Ιστορικού.

Κάναμε ειδική αναφορά στο ερχόμενο ματς του Ιστορικού με τον Ατσαλένιο, όπου η Νέα Σμύρνη ανοίγει τις... πόρτες της για τον κόσμο του συλλόγου μετά από 665 ολόκληρε ημέρες! 

Μάλιστα, ζωντανά στην εκπομπή φιλοξενήθηκε από την Κρήτη ο προπονητής του Ατσαλένιου, Ανέστης Αναστασιάδης, με τον οποίο μιλήσαμε για τον αγώνα της Κυριακής, αλλά κάναμε και γενικότερα μία πάρα πολύ ενδιαφέρουσα ποδοσφαιρική κουβέντα.

Φυσικά οι κυανέρυθροι τηλεθεατές είχαν ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο στην εκπομπή με τα μηνύματα, τις ερωτήσεις και τις τοποθετήσεις τους.

Δείτε την Live Πανιώνια Εκπομπή

Δεν υπάρχουν σχόλια