Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ρουμελιώτης: «Μαγική η ατμόσφαιρα από τον κόσμo μας»

Ο πρωταγωνιστής της νίκης του Πανιωνίου επί των Μελίσσιων, Ανδρέας Ρουμελιώτης , μίλησε στα panionianea.gr

Ο πρωταγωνιστής της νίκης του Πανιωνίου επί των Μελίσσιων, Ανδρέας Ρουμελιώτης, μίλησε στα panionianea.gr για την επικράτηση του Ιστορικού και την δυναμική στήριξη του κόσμου της ομάδας.

Αρχικά, ο 21χρονος γκαρντ τόνισε: «Πρώτα θα ήθελα να δώσω θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου για την νίκη που πέτυχαμε! Πιστεύω οτι ακολουθήσαμε από το πρώτο δευτερόλεπτο πιστά τις οδηγίες του προπονητής μας, δηλαδή να παίξουμε με πάθος και να δώσουμε έμφαση στην άμυνα.

Καταφέραμε να σπάσουμε την πιεστική άμυνα των Μελίσσιων και βρήκαμε λύση στην επίθεση με τις εύστοχες προσπάθειες μας. Όσον αφορά την εικόνα της ομάδας, μέρα με τη μέρα η εικόνα μας είναι βελτιωμένη.

Θέλω να συμπληρώσω ότι ο κύριος παράγοντας για τη νίκη ήταν στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Κυρίτσης ο οποίος με την εμπειρία κράτησε την ομάδα  και μαζί με τον Μίχαλο είναι αυτοί που θα μας οδηγήσουν στην επίτευξη του στόχου μας».

Όσον αφορά την δική του πολύ καλή εμφάνιση, ο νεαρός παίκτης κράτησε χαμηλούς τόνους: «Το μόνο που έκανα ήταν ότι ακολούθησα τις οδηγίες του προπονητή μου, ευστόχησα στα σουτ. Από εκεί και πέρα συνεχίζω τη σκληρή δουλειά και έχουμε δρόμο μπροστά».

Τέλος, αναφορικά με την δυναμική παρουσία και στήριξη του κόσμου του Πανιωνίου, ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστώ πολύ τον κόσμο μας για την στήριξη και την παρουσία του στο γήπεδο. Πραγματικά αυτή η ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο κλειστό είναι κάτι μαγικό. Μαζί προχωράμε».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια