Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κιούπκιολης: «Δούλεψα όσο πιο σκληρά μπορούσα, αγάπησα τον Πανιώνιo»

Το δικό του μήνυμα αποχαιρετισμού έγραψε ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Κοροπούλη στην τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου, Θάνος Κιούπκιολης.

Το δικό του μήνυμα αποχαιρετισμού έγραψε ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Κοροπούλη στην τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου, Θάνος Κιούπκιολης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

"Ύστερα από σχεδόν 2,5 χρόνια στον Πανιώνιο ήρθε η ώρα να ´´αποχαιρετήσω ´´ και εγώ με την σειρά μου αυτό τον Ιστορικό σύλλογο.
Περνώντας από διάφορες θέσεις (Coach Analyst & Assistant Coach) πρώτα με τον Κ.Βοκολο στην Superleague και έπειτα με τον Κ.Κοροπουλη στη Γ´Εθνικη με έκαναν να καταλάβω από μέσα από την ομάδα τι σημαίνει η οικογένεια Πανιώνιος.
Πέρασα πολλές στιγμές, έντονες καλές και άλλες όχι και τόσο αλλά στο τέλος αυτό που εχω να πω είναι ότι δούλεψα όσο πιο σκληρά μπορούσα για αυτήν την ομάδα (στα σχεδόν 20 χρόνια που είμαι προπονητής στην μέχρι τώρα καριέρα μου) ώστε να προσφέρω όσα μου πρόσφερε.
Πιστεύω κυρίως πως με τον Κ.Κοροπουλη,Κ.Κωτση,Κ.Οικονόμου συνθέσαμε ένα team πολύ δεμένο και κάνοντας την δουλειά μας με επαγγελματικη ευσυνειδησια (ασχέτως σε ποια κατηγορία βρισκόταν η ομάδα) να βάλουμε ένα λιθαράκι ώστε να κρατηθεί ζωντανό το όνειρο…
Η απόφαση μου να ακολουθήσω το TEAM και τον Κ.Κοροπουλη ήταν γιατί πραγματικά βρήκα ανθρώπους μετά από τόσα χρόνια μεσα στο ποδόσφαιρο να τους εμπιστεύομαι σαν οικογένεια και να λειτουργούμε σαν αυτή,με τις διαφωνίες,εντάσεις κτλ.αλλά πάντα με κοινό σκοπό το καλό της.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές του Πανιώνιου που συνεργαστήκαμε, το team και κυρίως τον Κ.Κοροπουλη που μου έδωσε την ευκαιρία να βρίσκομαι ΔΙΠΛΑ του σε μια τόσο μεγάλη ομάδα και οχι απλά να δουλέψω μόνο για αυτήν αλλά και να την αγαπήσω.
Ευχαριστώ για όλα και όπως είπε και ο Coach…εις το επανιδείν!!!"


Δεν υπάρχουν σχόλια