Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χαιρέτησε o Κοροπούλης, «στροφή» σε Ρουφ

Το "παρών" στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης (30/11) έδωσε ο Δημήτρης Κοροπούλης, προκειμένου να αποχαιρετήσει τους παίκτες.

Το "παρών" στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης (30/11) έδωσε ο Δημήτρης Κοροπούλης, προκειμένου να αποχαιρετήσει τους παίκτες.

Ο μέχρι πρότινος προπονητής του Πανιωνίου, αλλά και οι συνεργάτες του, βρέθηκαν στην κυανέρυθρη προπόνηση και αποχαιρέτησαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. 

Από εκει και πέρα, πλέον άπαντες έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟ Ρουφ στη Νέα Σμύρνη, σε ένα ματς πολύ σημαντικό για την συνέχεια. 

Ο Πανιώνιος θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη, ώστε να περάσει στην βαθμολογία τον προσεχή αντίπαλο του και να μείνει κοντά στον πρωτοπόρο Άγιο Νικόλαο. 

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Κοροπούλη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι, με την διοικούσα επιτροπή να βρίσκεται σε συζητήσεις με κάποιους "υποψήφιους" για την θέση. 

Να σημειωθεί τέλος, πως ο Πανιώνιος με τον Δ. Κοροπούλη στον πάγκο του μέτρησε σε συνολικά 19 αγωνες 13 νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Την φετινή σεζόν, η ομάδα μετά από 5 αγωνιστικές βρίσκεται στην 3η θέση με 10 βαθμούς, 3 πίσω από τον πρωτοπόρο Άγιο Νικόλαο.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

1 σχόλιο

  1. Παιδιά θα πει κανείς τι συμβαίνει; θυμίζει λίγο την απόλυση Ματζιου πριν 2 χρόνια . Θυμάστε τη συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή