Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ισόπαλoς με τον Αλμυρό ο Ιστορικός

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την Κρήτη ο Πανιώνιος, όπου αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον γηπεδούχο Αλμυρό

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την Κρήτη ο Πανιώνιος, όπου αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον γηπεδούχο Αλμυρό
, στην εξ' αναβολής αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Κοροπούλη αν και έπαιξε για περίπου 55 λεπτά με παίκτη παραπάνω δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των αντιπάλων της και μάλιστα βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα της "επανάληψης".

Οι κυανέρυθροι βρήκαν την απάντηση στη συνέχεια με τον Λιούμη, έφεραν το ματς στα ίσια, προσπάθησαν ως το φινάλε να κάνουν την ανατροπή, αλλά το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Πλέον ο Πανιώνιος έχει 10 βαθμούς και την ερχόμενη Κυριακή υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη τον ΠΑΟ Ρουφ.

Το παιχνίδι

Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου ήταν πάρα πολύ δύσκολος, με τον πλαστικό χλοοτάπητα να είναι σε κακή κατάσταση, με αποτέλεσμα να μην επιτρέπει στους παίκτες του Κοροπούλη να βάλουν κάτω την μπάλα και να παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν.

Στο πρώτο μισό του 45λεπτου το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό, με τις μονομαχίες να δίονονται κυρίως στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Μετά το 20 λεπτό ο Πανιώνιος  ανέβασε την απόδοση του, έβαλε την μπάλα κάτω και προσπάθησε να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία.

Στο 35' ο Ενγκουέμ είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή για δυνατό μαρκάρισμα στον Δρίτσα. Πριν από ένα λεπτό ο ίδιος παίκτης είχε πάρει την πρώτη κίτρινη κάρτα, λόγω έντονης αντίδρασης που είχε προς παίκτες του Πανιωνίου.

Στο 36' οι κυανέρυθροι έφτασαν πολύ κοντά στο να ανοίξουν το σκορ. Μετά από κόρνερ του Γροντή, ο Νταλακούρας πήρε την κεφαλιλα από το ύψος του δεύτερου δοκαριού, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο φινάλε του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι από μία ανύποπτη φάση απείλησαν την εστία του Κραβαρίτη. Ο Ντιαντά με το σώμα του κέρδισε την μπάλα, έκανε και το πλασέ, όμως η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

Στο 49' χάθηκε τεράστια ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Μετά από συρτή σέντρα του Δρίτσα, η μπάλα έφτασε στον Γροντή, ο οποίος δύο φορέςς από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει, με τον Χανιωτάκη να διώχνει τον κίνδυνο. Στην αρχή της φάσης, όμως, έχει γίνει ξεκάθαρο πέναλτι στον Λιούμη από κράτημα αμυντικού των γηπεδούχων, το οποίι δεν έδωσε ο διαιτητής.

Στην εξέλιξη της φάσης ο Αλμυρός βγήκε στην αντεπίθεση και ο Ντιατά με ψηλοκρεμαστό πλασέ πέρασε την μπάλα πανω από τον Κραβαρίτη και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Στη συνέχεια οι κυανέρυθροι θέλησαν να πιέσουν για να ισοφαρίσουν και στο 61' η κεφαλιά του Λιούμη πέρασε άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα το σουτ του Κοντοέ έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο αντίπαλος γκολκίπερ, όμως στο 67' ήρθε το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 76' λίγο έλειψε να πληρώσει ο Πανιώνιος ένα λάθος που έγινε στην άμυνα του. Χωρίς πίεση, έγινε λάθος συνεννόηση στην κυανέρυθρη άμυνα, παίκτης του Αλμυρού πήρε την μπάλα, βγήκε ε θεση τετ α τετ, όμως ο Κραβαρίτης έπεσε με φοβερό τρόπο στον αγωνιστικό και του πήρε την μπάλα πριν ο επιθετικός του Αλμυρού σκοράρει σε κενό τέρμα.

Στο 80' ο Γροντής πάτησε περιοχή, έκανε την σέντρα-σουτ, με τον Χανιωτάκη να διώχνει με τις γροθιές.

Όσο περνούσαν τα λεπτά ο Πανιώνιος ανέβαζε την απόδοση του, με στόσο να βρει το γκολ της νίκης.

Στο 89' μία σέντρα του Καλομοίρη πέρασε από όλους, όμως ξανά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων είχε την σωστή θέση και μπλόκαρε την μπάλα.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα χάθηκε τεράστια ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ο Δρίτσας πάτησε περιοχή από τα αριστερά, γύρισε και την μπάλα προς το πέναλτι, όμως οι γηπεδούχοι μετά από κόντρες και κατάφεραν και έδιωξαν.

Στο επόμενο λεπτό, ο Καλομοίρης, μετά από κόρνερ, έκανε το μονοκόματο σουτ, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Το 1-1 ήταν και το τελικό σκορ, με τον Πανιώνιο να φέυγει με την ισοπαλία από το Γάζι.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κραβαρίτης, Λάμψιας (68' Ξυγκόρος), Διονέλλης (68' Ζάχι), Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Νταλακούρας (59' Αργυρίου), Γροντής, Μούντριχας (77' Καλομοίρης), Δρίτσας, Λιούμης

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια