Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με σημαντικά πρoβλήματα κόντρα στον Μανδραϊκό

Τον Μανδραικό εκτός έδρας αντιμετωπίζει ο μπασκετικός Πανιώνιος την Κυριακή, για την 5η αγωνιστική της Β' Εθνικής.

Τον Μανδραικό εκτός έδρας αντιμετωπίζει ο μπασκετικός Πανιώνιος την Κυριακή, για την 5η αγωνιστική της Β' Εθνικής.

Η προετοιμασία της ομάδας, όμως, για το ματς διεξάγεται με πολλά... εμπόδια, καθώς ο Γιώργος Μπιτζάνης έχει να αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα απουσιών.

Συγκεκριμένα, εκτός έχουν τεθεί οι Μίχαλος, Σκουλούδης, λόγω κορονοϊού και γι' αυτό το λόγο δεν είχαν αγωνιστεί και στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τα Μελίσσια. Ο κανονισμός του ΕΟΔΥ λέει ότι πρέπει να μείνουν εκτός για 10 ημέρες, άρα δεν υπολογίζονται και για τον ερχόμενο αγώνα της Κυριακής.

Τα προβλήματα, όμως, δεν σταματούν εκεί, καθώς νοκ άουτ έχει τεθεί και ο Γιώργος Κανελλόπουλος, ο οποόπς ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού, ενώ αγώνα... δρόμου κάνουν οι Μήτσιαλος και Λυκογιάννης για να δώσουν το "παρών" στο ματς με τον Μανδραϊκό, αφού αμφότεροι αντιμετωπίζουν κάποιες ενοχλήσεις και δεν θεωρείται σίγουρη η συμμετοχή τους στο ματς.

Καταλαβαίνει κανείς πως τα προβλήματα που έχει να διαχειριστεί ο Γιώργος Μπιτζάνης είναι πολλά και σημαντικά, με την ομάδα να καλείται να ανταπεξέλθει και να καταφέρει να φύγει με το "διπλό" από την Μάνδρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια