Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες για Βόλεϊ Aνδρών: «H ομάδα χρειάζεται ηθική αλλά και οικονομική στήριξη»

Ανακοίνωση από τους Πάνθηρες για το ανδρικό τμήμα Βόλεϊ Ανδρών του Πανιωνίου.

Ανακοίνωση από τους Πάνθηρες για το ανδρικό τμήμα Βόλεϊ Ανδρών του Πανιωνίου.

Αναλυτικά:

"Ξεκινώντας το ταξίδι της ανάληψης ενός τμήματος του Συλλόγου, γνωρίζαμε πως το πακέτο περιέχει χαρές αλλά και απογοητεύσεις.

Η πανδημία μας το επαλήθευσε. Ένα χρόνο αναμονής, ενώ είχαμε στηθεί για να παίξει η ομάδα. Αγωνία, άγχος, ανυπομονησία.

Επιτέλους, φέτος τον Οκτώβρη, πατήσαμε παρκε. Αρκούσε που βλέπαμε το σήμα του Συνδέσμου και εκείνο των αδερφών (και χορηγών) μας από HOLMESDALE FANATICS ULTRAS CPFC στη φανέλα.

Η χαρά μας ανείπωτη. Πόσο μάλλον βλέποντας το κλίμα της ομάδας να είναι άριστο.

Παίκτες, προπονητής, προσωπικό με διάθεση και χαμόγελο, λόγω των ενεργειών των ατόμων που έχουν επιλεχθεί από το Panthers Club 1983 να εκτελούν χρέη εφόρων του τμήματος και οι οποίοι τρέχουν καθημερινά για όλα τα ζητήματα που αφορούν μια ομάδα.

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος έκλεισε την προηγούμενη εβδομάδα. Η αρχή είχε γίνει με μια εκτός έδρας νίκη στο Αίγιο και την ελπίδα πως η ομάδα θα πήγαινε πολύ καλά αγωνιστικά.

Ωστόσο, οι τέσσερις συνεχόμενες ήττες και η προβληματικές εμφανίσεις σε κάποια σημεία των αγώνων μας επανέφεραν σε συναισθήματα δύσκολα.

Πάρθηκε η απόφαση για λήξη συνεργασίας με τον προπονητή και την ομάδα μας προπονούν προς το παρον οι Τοζίδης (από τις ακαδημίες) και Μάμας (που επέστρεψε στον Πανιώνιο).

Αύριο, Σάββατο στις 18:00, στο κλειστό "Ανδρέας Βαρίκας" η ομάδα μπαίνει για να παλέψει τον πρώτο αγώνα του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος (εναντίον του Αιγίου).

Τώρα, περισσότερο από ποτέ η ομάδα χρειάζεται ηθική αλλά και οικονομική στήριξη.

Το γεμάτο γήπεδο και το εισιτηριάκι των €5 είναι το έλαχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε.

Το τμήμα βόλεϊ είναι το δικό μας στοίχημα. Γύρω του υπάρχει όλο το Panthers Club 1983.

Προπονητής, έφορος, αθλητές, φυσιοθεραπευτές, άνθρωποι στα εισιτήρια. Παντού Πάνθηρες, άντρες και γυναίκες του Club. Άνθρωποι του Πανιωνίου.

Η αυριανή αγκαλιά μας στο τμήμα θα διώξει τα άσχημα συναισθήματα της απογοήτευσης και θα μας επαναφέρει στην πρότερη κατάσταση του Οκτωβρίου.

Δυνατά με φωνή, παλμό και υπομονή.

Πάνθηρες δυνατοί, Πανιώνιος ισχυρός."

Δεν υπάρχουν σχόλια