Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βόλεϊ Ανδρών: H ενημέρωση για το ματς με την AEK

Η ανακοίνωση-ενημέρωση της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Πανιωνίου για το εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ, στο "Ανδρέας Βαρίκας" (07/11).

Η ανακοίνωση-ενημέρωση της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Πανιωνίου για το εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ, στο "Ανδρέας Βαρίκας" (07/11).

Αναλυτικά:

"Λίγες ώρες έμειναν, από τον πρώτο επίσημο αγώνα μας, στο κλειστό «Ανδρέας Βαρίκας».

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Pre League ανδρών, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.ΣΜΥΡΝΗΣ θα υποδεχτεί την ΑΕΚ, με την αναμέτρηση να ξεκινά στις 19:30.

Κατά την είσοδο των θεατών στο γήπεδο, αλλά και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα υγείας και ασφαλείας, στα πλαίσια της αντιμετώπισης του Κορονοϊού.

Αναλυτικά:

*Οι πόρτες του κλειστού «Ανδρέας Βαρίκας» θα ανοίξουν για τους φιλάθλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.ΣΜΥΡΝΗΣ στις 18:15.

*Στους χώρους έξω από το γήπεδο, θα γίνεται η πώληση των εισιτηρίων της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, με το κόστος να είναι στα πέντε (5) € και καρτών οικονομικής στήριξης του τμήματος βόλεϊ των ανδρών με το κόστος να είναι στα δέκα (10) €.

*Στο γήπεδο έχουν το δικαίωμα να μπουν αποκλειστικά εμβολιασμένοι θεατές (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού τους) ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, προσκομίζοντας το απαραίτητο Ψηφιακό Πιστοποιητικό για τον COVID-19.

*Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) ετών θα πρέπει απαραίτητα να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δυο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτών (48) ωρών, πριν από την ώρα έναρξης του αγώνα.

*Οι ανήλικοι εώς και δώδεκα (12) ετών επιτρέπεται να βρεθούν εντός του γηπέδου, εφόσον προσκομίσουν αρνητικό αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (Self Test), το οποίο έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

*Η χρήση μάσκας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ καθ’όλη τη διάρκεια της παραμονής των φιλάθλων, μέσα στο κλειστό «Ανδρέας Βαρίκας».

*Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.ΣΜΥΡΝΗΣ χρείαζεται την πραγματική του δύναμη, τον κόσμο του. Το απόγευμα του Σαββάτου, γεμίζουμε το κλειστό «Ανδρέας Βαρίκας», στηρίζουμε τα παιδιά της ομάδας με τη φωνή και το πάθος της εξέδρας και δεν απαντάμε σε οποιαδήποτε πρόκληση."

Δεν υπάρχουν σχόλια