Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βόλεϊ Ανδρών: 100 χρόνια με επετειακή φανέλα

Από το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Πανιωνίου: Τέλη 1921, λίγους μήνες πριν το μαρτυρικό Σεπτέμβρη της καταστροφής, γεννιέται στη Σμύρνη η πρώτη ε...

Από το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Πανιωνίου:

Τέλη 1921, λίγους μήνες πριν το μαρτυρικό Σεπτέμβρη της καταστροφής, γεννιέται στη Σμύρνη η πρώτη ελληνική ομάδα βόλεϊ, αυτή του μεγάλου Πανιωνίου!

Η εμβληματική μορφή του Συλλόγου, Δημήτρης Καραμπάτης θα αποτελέσει ηγετικό μέλος αυτής της πρώτης ομάδας και οι τότε φίλοι της ομάδας θα τον σηκώσουν στους ώμους τους στις 11 Φλεβάρη του 1922, όταν και στο πρώτο τουρνουά βόλεϊ της Ελλάδας, θα πρωταγωνιστήσει στη νίκη στον τελικό απέναντι στο λύκειο ΜακΛάχλαν.

Σήμερα 100 χρόνια μετά, τιμάμε αυτή τη σπουδαία επέτειο! Πρώτα με τη μεγάλη μας προσπάθεια να χτίσουμε ένα οικοδόμημα για το οποίο θα υπερηφανεύεται όλος ο Πανιώνιος και αθλητικός κόσμος και εν συνεχεία με τη δημιουργία της επετειακής μας φανέλας!

Σε χρώματα λευκό και μαύρο, απεικονίζονται τα παράλια της Σμύρνης και διακριτικά τα χρώματα που συμβολίζουν το αίμα που χάθηκε όσο και τη θάλασσα που οδήγησε σε νέες πατρίδες και νέα αρχή.

Λιμάνι σου η Σμύρνη, προορισμός σου η Ιστορία και εμείς περήφανοι συνεπιβάτες σε αυτό το σπουδαίο ταξίδι!

Δεν υπάρχουν σχόλια