Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στηρίζουμε (και) το μπάσκετ, γεμίζουμε το «Βαρίκας»!

Έφτασε η ώρα για το πρώτο τζάμπολ της χρονιάς! 

Έφτασε η ώρα για το πρώτο τζάμπολ της χρονιάς! 

Στην "μάχη" του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής ρίχνεται την Κυριακή (17/10) η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου.

Το ρόστερ των κυανέρυθρων ενισχύθηκε σημαντικά το τελευταίο διάστημα, όμως ακόμα όπως είναι λογικό, δεν υπάρχει η απαραίτηση συνοχή ως ομάδα, καθώς όλοι οι παίκτες είναι λίγες ημέρες μαζί στο παρκέ.

Πάντως, το κλίμα είναι εξαιρετικό στις προπονήσεις και αυτό φαίνεται και από την φωτογραφία (κεντρική φώτο) που ανέβασε στα social media ο έφορος του τμήματος, Διονύσης Κοκκινάκης, όπου τα κυανέρυθρα χαμόγελα είναι έκδηλα.

Το ρόστερ του Ιστορικού διαθέτει και πολύπειρους παίκτες, όπως οι Κυρίτσης, Μίχαλος, Λυκογιάννης, παίκτες με εμπειρία στις κατηγορίες, όπως οι Μπελίτσης, Μήτσιαλος, Σκουλούδης, αλλά και πολλά νεαρά ταλαντούχα παιδιά, όπως οι Κανελλόπουλος, Ρουμελιώτης, Λάζαρης κ.α. (διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το ρόστερ) και αυτό που χρειάζεται είναι χρόνος για να υπάρξει η απαραίτητη χημεία, προκειμένου να εμφανιστεί η ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερη γίνεται.

Το μεγαλύτερο "όπλο" του Πανιωνίου φέτος θα είναι χωρίς αμφιβολία το κλειστό "Ανδρέας Βαρίκας". Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Ιστορικός θα έχει ως έδρα το γήπεδο που φέρει το όνομα του αείμνηστου οραματιστή και ιδρυτή της κυανέρυθρης ακαδημίας μπάσκετ, πριν από 40 χρόνια. Του Ανδρέα Βαρίκα. Μία ξεχωριστή στιγμή για τον σύλλογο και αναμένεται το κλειστό σε κάθε αγωνιστική να είναι γεμάτο (θα μπορεί να φιλοξενήσει σε κάθε παιχνίδι 200 θεατές), αποτελώντας το δυνατό... χαρτί της ομάδας! 

Με μία απουσία...

Μία απουσία θα έχει ο Πανιώνιος στον αγώνα της πρεμιέρας. Νοκ άουτ έχει τεθεί ο 27χρονος σέντερ της ομάδας, Αλέξανδρος Μήτσιαλος, ο οποίος ταλαιπωρείται το τελευταίο διάστημα από έναν τραυματισμό.

Πρόκειται σίγουρα για μία σημαντική απουσία, αλλά υπάρχει η αισιοδοξία πως μέσα από την ομαδική δουλειά δεν θα φανεί ιδιαίτερα η απουσία του και αν επιβάλει η ομάδα τον ρυθνό της θα καταφέρει να φτάσει στη νίκη.

Γεμίζει το «Βαρίκας», δυναμώνει η ομάδα! 

Το κλειστό «Ανδρέας Βαρίκας» αναμένεται να είναι κατάμεστο. Ο κόσμος του Πανιωνίου περιμένει πως και πως να δει την ομάδα να αγωνίζεται στην έδρα της και στο ματς της πρεμιέρας η ατμόσφαιρα θα είναι απόλυτα Πανιώνια! 

Η ομάδα, όπως γράψαμε και παραπάνω, ακόμα δεν είναι στο επιθυμητό στάδιο ετοιμότητας, όμως το σίγουρο είναι πως με την θερμή υποστήριξη των φιλάθλων της θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο, θα πάρει ψυχολογικές «ντόπες» και σίγουρα ο αντίπαλος θα έχει να αντιμετωπίσει και τον... 6ο παίκτης του Ιστορικού!

Η πρεμιέρα και η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο 

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, πρώτος αγώνας για τον Ιστορικό στο φετινό πρωτάθλημα, αυτός της Κυριακής (17/10) κόντρα στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, στο "Ανδρέας Βαρίκας". 

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00 και όπως έχει ενημερώσει το τμήμα μπάσκετ, η είσοδος των φιλάθλων στις εξέδρες θα πραγματοποιηθεί με τον παρακάτω τρόπο: 

"Η είσοδος στο γήπεδο και σύμφωνα με την σχετική απόφαση της Πολιτείας, θα επιτρέπεται μόνο σε όσους θα έχουν μαζί τους: Πιστοποιητικό εμβολιασμού COVID-19 ή Πιστοποιητικό νόσησης COVID-19.

Οι ανήλικοι εισέρχονται στο γήπεδο με πιστοποιητικό διαγνωστικού ελέγχου PCR ή rapid test. 

Η ταυτοπροσωπία και ο σχετικός έλεγχος θα γίνεται κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο. 

Σε αντίθετη περίπτωση ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ".

Δείτε αναλυτικά τις ομάδες του πρωταθλήματος που θα αγωνιστεί ο Ιστορικός και το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής


Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Θα χρειαστεί και η πληρωμή εισιτηρίου ή όχι επειδή η ομάδα παίζει καλαθοσφαιρικά Β' Εθνική?

    ΑπάντησηΔιαγραφή