Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξεκίνημα με εκτός έδρας δοκιμασία για το ανδρικό βόλεϊ (photo)

Μετά από τον Μάρτιο του 2020 και την αναμέτρηση κόντρα στον Κέρκη Σάμου εκτός έδρας, η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Πανιωνίου ετοιμάζεται να δόσε...

Μετά από τον Μάρτιο του 2020 και την αναμέτρηση κόντρα στον Κέρκη Σάμου εκτός έδρας, η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Πανιωνίου ετοιμάζεται να δόσει ξανά επίσημο αγώνα. 

Το ερχόμενο Σάββατο 23/10, οι «κυανέρυθροι» αντιμετωπίζουν στο Αίγιο, τον τοπικό Αιγιαλέων για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Pre League (2η κατηγορία). 

Η ομάδα του Βασίλη Θεοδωρόπουλο ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο προετοιμασίας της, αλλά και τα προγραμματισμένα φιλικά και πλέον φορτσάρει προκειμένου να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της, στη φετινή άκρως απαιτητική χρονιά. 

Να θυμίσουμε πως ο Πανιώνιος μετέχει στο Νότιο όμιλο του πρωταθλήματος, μαζί με τις ΑΕΚ, Αιγιαλέων, Καλαμάτα 80, Κέρκη Σάμου και Πανερυθραϊκό. Οι 3 πρώτοι του ομίλου θα σχηματίσουν με τους 3 πρώτους από τον Βορρά, τον όμιλο των play off ανόδου και αντίστοιχα οι 3 τελευταίοι των δυο ομίλων, τα play out του πρωταθλήματος. 

Τέλος, να αναφέρουμε πως την επόμενη αγωνιστική, ο «Ιστορικός» ταξιδεύει στην Καλαμάτα, (30/10), ενώ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο κλειστό «Ανδρέας Βαρίκας», στις 6 Νοεμβρίου, υποδεχόμενος την ΑΕΚ.

 Δείτε το εντός έδρας πρόγραμμα του Πανιωνίου:



Δεν υπάρχουν σχόλια