Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με... εμπόδια, αλλά και αισιoδoξία ο Ιστορικός ενόψει Ιεράπετρας!

Στο τελικό της στάδιο έχει μπει η πρoετοιμασία του Πανιωνίου για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Ιεράπετρας

Στο τελικό της στάδιο έχει μπει η πρoετοιμασία του Πανιωνίου για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Ιεράπετρας, για την 2η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Οι κυανέρυθροι γυμνάζονται καθημερινά σε φουλ ρυθμούς, προκειμένου να εμφανιστούν απόλυτα έτοιμοι στο εν λόγω δύσκολο ματς.

Στις τάξεις των κυανέρυθρων το κλίμα είναι πολύ καλό, υπάρχει αισιοδοξία και πίστη για μία ακόμα νίκη, αντιμετωπίζοντας όμως με την απαραίτητη σοβαρότητα την αντίπαλη ομάδα, η οποία μάλιστα θα αγωνιστεί και στην έδρα της.

Το Δημοτικό στάδιο Μισεδάκειο, στο οποίο θα διεξαχθεί ο αγώνας, διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα, είναι αρκετά στενό στις διαστάσεις του και αυτά είναι δύο ακόμα στοιχεία που καλούνται οι παίκτες του Πανιωνίου να ξεπεράσουν με επιτυχία.

Στα καθαρά αγωνιστικά τώρα, ο Δημήτρης Κοροπούλης έχει να αντιμετωπίσει αρκετά... εμπόδία, καθώς εκτός "μάχης" λόγω τραυματισμού έχουν τεθεί οι Σπάρταλης, Ξυγκόρος και Καλομοίρης, ενώ Μπρέγκου και Αργυρίου αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις, ωστόσο αναμένεται να μπουν στην αποστολή και εν συνεχεία θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι σε θέση να αγωνιστούν.

Η αποστολή του Ιστορικού θα "πετάξει" το Σάββατο (30/10) για το Ηράκλειο, μετά την πρωινή προπόνηση που θα γίνει στο γήπεδο της Αργυρούπολης και η αναχώρηση της για την επιστροφή στην Αθήνα έχει προγραμματιστεί το βράδυ της Κυριακής.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια