Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ιδανική πρεμιέρα με... τεσσάρα για τoν Ιστoρικό!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις φετινές του υποχρεώσεις στην Γ' Εθνική ο Πανιώνιος, επικρατώντας εκτός έδρας του Γιούχτα με 4-1

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις φετινές του υποχρεώσεις στην Γ' Εθνική ο Πανιώνιος, επικρατώντας εκτός έδρας του Γιούχτα με 4-1
, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Δημήτρη Κοροπούλη, αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, κατάφερε και έδειξε την ανωτερότητα της στον αγωνιστικό χώρο, σημείωσε τέσσερα τέρματα, δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες και δίκαια έφτασε στην επικράτηση.

Από δύο γκολ σημείωσαν Λιούμης και Γροντής, ενώ σε γενικές γραμμές όλοι οι παίκτες του Ιστορικού πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση.

Να σημειωθεί, πως στις εξέδρες του γηπέδου των Αρχανών βρέθηκαι και φίλοι του Πανιωνίου, οι οποίοι και χειροκρότησαν θερμά τους παίκτες της ομάδας.

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος δεν μπήκε με απόλυτη συγκέντρωση στον αγωνιστικό χώρο και το "πλήρωσε" μόλις στο 3ο λεπτό. Μετά από σέντρα που έγινε απο τα αριστερά, δεν υπήρξε καλή αντόιδραση από την άμυνα και τον Σταματόπουλο, με τον Σφυρογιαννάκη από το ύψος του δεύτερου δοκαριού να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα της κενής εστίας.

Όσο περνούσαν τα λεπτά οι κυανέρυθροι ανέβαζαν την απόδοση τους, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 24' η ομάδα του Κοροπούλη κατάφερε και έφερε το ματς στα ίσια. Μετά από σέντρα που έγινε στην περιοχή, ο Δρίτσας έκανε την κεφαλιά πάσα στον Λιούμη, ο οποίος από κοντά με νέα κεφαλιά "έγραψε" το 1-1.

Δύο λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος δημιούργησε μία ακόμα καλή ευκαιρία, όταν το σουτ του Μούντριχα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κόλλια.

O Iστορικός στο 36ο λεπτό κέρδισε πέναλτι, σε ξεκάθαρη ανατροπή που έγινε στον Δρίτσα. Ο Γρόντης το εκέλεσε εύστοχα στο 37' και ο Πανιώνιος πήρε κεφάλι στο σκορ.

Οι παίκτες του Κοροπούλη, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί και σημείωσαν ένα ακόμα τέρμα μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Συγκεκριμένα, ο Γροντής στις καθυστερήσεις του 45λεπτου εκτέλεσε υποδειγματικά ένα φάουλ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να αναπαύεται στο αριστερό "παραθυράκι" της εστίας του Γιούχτα.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο μέρος για τον Πανιώνιο. Ο Λιούμης, μετά από εκτέλεση κόρνερ και αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-4.

Στο 66' οι κυανέρθροι έχασαν πολύ μεγάλη διπλή ευκαιρία. Αρχικά το καλό σουτ του Μούντριχα έδιωξε δύσκολα με τα πόδια ο Κόλλιας και εν συνεχεία το κοντινό πλασέ του Γροντή πέρασε πάνω από την εστία.

Οι παίκτες του Πανιωνίου συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο και προσπάθησαν να σκοράρουν κι άλλο τέρμα. Στο 79' ο Σταμάτης έκανε το ωραίο πλσαριστό σουτ έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Τελικό σκορ το 1-4 για τον Ιστορικό, με παίκτες και κόσμο να πανηγυρίζουν για την πρώτη νίκη της σεζόν. 

Στην επόμενη αγωνιστική ο Πανιώνιος θα αγωνιστεί πάλι εκτός έδρας αυτή τη φορά με την ομάδα της Αναγέννησης Ιεράπετρας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣΣταματόπουλος, Λάμψιας, Ξυγκόρος (23' Ζάχι), Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου (63' Νταλακούρας), Σταμάτης, Δρίτσας (63' Αργυρίου), Λιούμης (74' Μίχος), Γροντής, Μούντριχας (74' Διονέλλης).

ΓΙΟΥΧΤΑΣ Κόλλιας, Κασσωτάκης, Λογοθέτης, Τζανής, Ραπτάκης, Νύκταρης, Σφυρογιαννάκης, Κατσικοκέρης, Μέμος, Κοντογιάννης. 

 Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια