Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλική νίκη στο... ρελαντί!

Τη νίκη με 2-0 πέτυχε ο Ιστορικός επί του Κερατσινίου, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στη Νέα Σμύρνη. 

Τη νίκη με 2-0 πέτυχε ο Ιστορικός επί του Κερατσινίου, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στη Νέα Σμύρνη. 

Η ομάδα του Δημήτρη Κοροπούλη ήταν σαφώς ανώτερη από τον αντίπαλο της και χωρίς να ανεβάσει ιδιαίτερα στροφές έφτασε στην επικράτηση. 

Σκόρερ για τον Πανιώνιο ο Γροντής στο πρώτο ημίχρονο με απευθείας εκτέλεση κόρνερ και ο Αργυρίου στο δεύτερο μέρος έγραψε με ωραίο πλασέ το τελικό 2-0. 

Το παιχνίδι 

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε... σκοράροντας στο πρώτο λεπτό. Ένα γκολ όμως που ακυρώθηκε καθώς ο σκόρερ Λιούμης υποδέχτηκε σε θέση οφσάιντ. 

Στο 11' ο Λάμψιας έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Μούντριχας έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. 

Στο 20' ο Ιστορικός άνοιξε το σκορ με έναν όχι και τόσο συνηθισμένο τρόπο. Ο Γροντής εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, ξεγέλασε τον τερματοφυλακα και κατέληξε στα δίχτυα, για το 1-0 του Πανιωνίου!

Τρία λεπτά αργότερα ο Ζάχι έκανε ωραία ενέργεια και σέντρα, με την κεφαλιά του Λιούμη να περνάει λίγο άουτ.

Στο 37' οι κυανέρυθροι έφτασαν μια ανάσα από το δεύτερο τέρμα. Γροντής και Σπάρταλης άλλαξαν ωραία την μπάλα, ο Λιούμης έγινε τελικός αποδέκτης, το πλασέ του οποίου πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Φλώρου. 

Στο δεύτερο μέρος και πάλι ο Πανιώνιος είχε τον ρόλο του πρωταγωνιστή στο παιχνίδι και στο 67' έκανε το 2-0. Ο Καλομοίρης με φοβερή ασίστ έβγαλε σε τετ α τετ τον Αργυρίου, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα του Ιστορικού. 

Ο Πανιώνιος έχασε κι άλλες καλές ευκαιρίες, με αυτή του 87' να είναι η κορυφαία. Ο Μίχος έκανε την κεφαλιά, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι, καθώς σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι!

Τελικό σκορ το 2-0, με τους περίπου 300 φίλους του Πανιωνίου να χειροκρότημα θερμά την ομάδα του Δημήτρη Κοροπούλη. 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Σταματόπουλος (66' Κραβαρίτης), Λάμψιας (57' Ξυγκόρος), Ζάχι (59' Μίχος), Κοντοές (69' Τσέργας), Ζούλιας (46' Καραβίδας), Μπρέγκου (Διονέλλης), Σπάρταλης (57' Νταλακούρας), Δρίτσας (46' Σταμάτης), Λιούμης (66' Καλομοίρης), Γροντής, Μούντριχας (57' Αργυρίου). 

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Φλώρος, Κωνσταντινίδης, Μπάτσι, Αγγελάκης, Παϊκόπουλος, Κουμουτσέας, Σαούλιας, Καλτσάς, Τζανιδάκης, Ντούνιας, Μάρτιν.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια