Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ένα καινούριο, άγνωστο ταξίδι στον κόσμο της Γ' Εθνικής - Πανέτοιμη η ομάδα»

Ο Δημήτρης Κοροπούλης μίλησε στα panionianea.gr για την κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής

Ο Δημήτρης Κοροπούλης μίλησε στα panionianea.gr για την κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, το δίπλο εκτός έδρας ξεκίνημα, την ετοιμότητα και το ποδοσφαιρικό μοντέλο της ομάδας.

Αρχικά, ο coach του Ιστορικού είπε: 

"Η κλήρωση του πρωταθλήματος μας έφερε αντιμέτωπους με ομάδες της Κρήτης και το Ρουφ. Μια νέα πρόκληση για την ομάδα μας, ένα καινούριο, άγνωστο ταξίδι στον κόσμο της Γ' Εθνικής.

Αντιμετωπίζουμε με σεβασμό κάθε αντίπαλο και περιμένουμε με ανυπομονησία να παρουσιάσουμε στον φίλαθλο κόσμο το ποδοσφαιρικό μοντέλο που πρεσβευουμε και το οποίο μέχρι σήμερα μας έχει γεμίσει αισιοδοξία για το μέλλον του Συλλόγου και την εξέλιξη των ταλαντουχων ποδοσφαιριστών μας".

Όσον αφορά τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια (με Γιούχτα & Αν. Ιεράπετρας) στο ξεκίνημα του πρψταθλήματος, ανέφερε: "Τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια δεν μας προβληματίζουν. Οπωσδήποτε όλοι γνωρίζουμε πόσο δύναμη μας δίνει η έδρα μας, όμως οι ειδικές καταστάσεις των παιχνιδιών μακρυά από τη Ν. Σμύρνη αποτελούν μια καλή ευκαιρία, ώστε οι νεαροί μας παίκτες να δείξουν την αξία τους και να παρουσιάσουν το ταλέντο τους σε κάθε συνθήκη". 

Τέλος αναφορικά με την ετοιμότητα και το μοντέλο ποδοσφαίρου της ομάδας, πρόσθεσε:"Η ομάδα είναι πανέτοιμη να παρουσιάσει στον φίλαθλο κόσμο το ποδοσφαιρικό μοντέλο που πρεσβεύει και το οποίο πέρυσι την οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ένα μοντέλο επιθετικού ποδοσφαίρου, απαλλαγμένο από σκοπιμότητες, ένα μοντέλο γρήγορο και πιεστικό, ελκυστικό στον κόσμο και το κυριοτερο υποστηριζομενο από νεαρούς, ταλαντούχους Έλληνες παίκτες, που διψούν για διακρίσεις".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια