Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βόλεϊ Ανδρών: Ενίσχυση και σε μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Ερασιτέχνη

Ανακοίνωση εξέδωσε το τμήμα του Βόλεϊ Ανδρών του Πανιωνίου

Ανακοίνωση εξέδωσε το τμήμα του Βόλεϊ Ανδρών του Πανιωνίου, μέσω της οποίας γνωστοποίησε πως δεν θα εκδόσει εισιτήρια διαρκείας φέτος, με σκοπό να βοηθήσουν τον κόσμο του συλλόγου να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τα τμήματα του μπάσκετ & του ποδοσφαίρου, αλλά και να εγγραφεί στον Ερασιτέχνη! 

Η σχετική ανακοίνωση: 

"Η αυξημένη κινητικότητα των πωλήσεων καρτών στήριξης αποτελεί για όλους εμάς ένα επιπλέον κίνητρο για την προσπάθεια μας!

Το τμήμα μας αποφάσισε να μην εκδόσει εισιτήρια διαρκείας, θέλοντας με αυτό τον τρόπο το τρόπο να καλέσει όλους εσάς που μας στηρίζετε, να ενισχύσετε τα τμήματα μπάσκετ και ποδοσφαίρου με αγορά διαρκείας και τον ερασιτέχνη με την εγγραφή ή ανανέωση σας ως μέλη!

Για όλους τους εντός έδρας αγώνες μας στο Ανδρέας Βαρίκας, οι οποίοι θα διεξάγονται Σάββατο απόγευμα, θα εκδίδονται εισιτήρια αξίας 5 €, για τη διάθεση των οποίων θα ενημερώνεστε λίγες μέρες πριν τον κάθε αγώνα.

Η διάθεση καρτών στήριξης συνεχίζεται και είναι σημαντικό να θυμάστε τον αριθμό της κάρτας σας. Μέσα στη χρονιά θα κληρώνονται δώρα με σκοπό την επιβράβευση της βοήθειας σας! Σε κάθε εντός έδρας, σε 5 κατόχους κάρτας στήριξης θα προσφέρουμε το εισιτήριο αγώνα".

Δεν υπάρχουν σχόλια