Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

ΕΣΗΕΑ: Να σταματήσει ο αποκλεισμός των αθλητικών συντακτών από τη μεικτή ζώνη, να αυξηθεί ο αριθμός που καλύπτουν τους αγώνες

Να σταματήσει ο αποκλεισμός των αθλητικών συντακτών από τη μεικτή ζώνη, όπου γίνονται οι συνεντεύξεις, και να αυξηθεί ο αριθμός των επαγγελμ...

Να σταματήσει ο αποκλεισμός των αθλητικών συντακτών από τη μεικτή ζώνη, όπου γίνονται οι συνεντεύξεις, και να αυξηθεί ο αριθμός των επαγγελματιών αθλητικών συντακτών που καλύπτουν τους αγώνες ζητεί η ΕΣΗΕΑ από τον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

 Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Κύριε Υπουργέ,

Η πανδημία, εκτός των άλλων, έχει δημιουργήσει πολλά  προβλήματα στον αθλητισμό αλλά και στους αθλητικούς συντάκτες, οι οποίοι κάτω από δύσκολες συνθήκες εργασίας, με περιορισμούς και αποκλεισμούς, προσπαθούν να ασκήσουν το επάγγελμα και να ενημερώσουν το φίλαθλο κοινό.

Θεωρούμε ότι, από τη στιγμή που ο αριθμός των θεατών έχει αυξηθεί εντυπωσιακά, θα πρέπει να υπάρχει η ανάλογη διευκόλυνση και στο έργο των δημοσιογράφων. Συγκεκριμένα να πάψει ο αποκλεισμός τους από τη μεικτή ζώνη (κυρίως στο ποδόσφαιρο), όπου γίνονται οι συνεντεύξεις και να αυξηθεί ο αριθμός των επαγγελματιών αθλητικών συντακτών, που καλύπτουν αθλητικά γεγονότα, κυρίως στα ομαδικά αθλήματα. Οι συνάδελφοι τηρούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα απαρέγκλιτα και δικαιούνται την πρόσβαση στη μεικτή ζώνη αλλά και κάθε διευκόλυνση στην εργασία τους. Με σχεδόν γεμάτα γήπεδα δεν κατανοούμε τις απαγορεύσεις που αφορούν τους δημοσιογράφους και παρακαλούμε για τις ενέργειές σας, ώστε να διευκολυνθεί το έργο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια