Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλική νίκη με καλή μπάλα και πολλές ευκαιρίες!

Μία ακόμα φιλική νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος, που επικράτησε σχετικά εύκολα με 2-0 του Αγίου Ιερόθεου στη Νέα Σμύρνη. 

Μία ακόμα φιλική νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος, που επικράτησε σχετικά εύκολα με 2-0 του Αγίου Ιερόθεου στη Νέα Σμύρνη. 

Η ομάδα του Δημήτρη Κοροπούλη απέδωσε καλό ποδόσφαιρο, σημείωσε δύο γκολ, είχε δύο δοκάρια, είχε πολλές ευκαιρίες, είχε και ένα τέρμα που ακυρώθηκε ως οφσάιντ και έδειξε πως είναι απόλυτα έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι:

Στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα ο Πανιώνιος είχε την απόλυτη πρωτοβουλία των κινήσεων, πίεζε για να πετύχει κάποιο τέρμα, όμως έλειπε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. 

Μούντριχας, Σταμάτης, Μπρέγκου και Σπάρταλης δημιούργησαν ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. 

Στο 29ο λεπτό ο Δρίτσας με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία της εστίας και άνοιξε το σκορ για τον Πανιώνιο. 

Πέντε λεπτά αργότερα (34') ο Σπάρταλης βρέθηκε μια ανάσα από το να κάνει δύο τα τέρματα του Ιστορικού, όμως νικήθηκε στο τετ α τετ από τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

Στο 36' ο Μουντριχας έκανε φοβερή ενέργεια, έκανε και το μακρινό σουτ, ο Μπορούσης έδιωξε, με τον Σταμάτη να σκοράρει στο "ριμπάουντ", όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. 

Ο καταιγισμός ευκαιριών συνεχίστηκε. Στο 40' ο Σταμάτης πάτησε περιοχή, μέρα από πάσα του Σπάρταλη, το πλασέ που έκανε όμως πέρασε λιγο άουτ.

Στο 52' και στο 53' οι φιλοξενουμενοι απείλησαν δύο φορές. Αρχικά το συρτό σουτ του Κάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι και εν συνεχεία ο Τσιμπόκας βγήκε σε θέση τετ α τετ στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα, στο 55' ο Πανιώνιος βγήκε γρήγορα στην αντεπίθεση και ο Καλομοίρης με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0 για τον Ιστορικό. 

Στο 71' μετά από σέντρα του Γροντη, ο Λιούμης ισα που ακούμπησε την μπάλα με προβολή, όμως η μπάλα δεν του έκανε την χάρη και σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι. 

Στο φινάλε του αγώνα ο Ξυγκόρος έκανε ένα φοβερό σουτ, με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι!

Τελικό σκορ 2-0 για τον Πανιώνιο, με τους περίπου 250 φίλους της ομάδας που ήταν στην εξέδρα να χειροκροτουν θερμά τα παιδιά του Δημήτρη Κοροπούλη. 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Σταματόπουλος (59' Κραβαρίτης), Λάμψιας (67' Διονέλλης), Ξυγκόρος, Καραβίδας (59' Μίχος), Κοντοές (72' Ζούλιας), Μπρέγκου (72' Τσέργας), Σπάρταλης (46' Καλομοίρης), Δρίτσας (59' Νταλακούρας), Σταμάτης (67' Λιούμης), Γροντής, Μούντριχας (72' Αργυρίου). 

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Μπουρούσης, Μπαλωμένος, Ντοκο, Καρδάμης, Μενάι, Κυριαζής, Αλμπασάμ, Φερεντίνος, Τσιμπόκας, Μουστάκια, Καλά.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια