Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιωνάρα... πάτησε το Περιστέρι!

Μία πολύ σημαντική και παράλληλα δίκαια νίκη πέτυχε η ομάδα Πόλο του Ιστορικού, που επικράτησε εντός έδρας με 9-6 του Περιστερίου, για την 2...

Μία πολύ σημαντική και παράλληλα δίκαια νίκη πέτυχε η ομάδα Πόλο του Ιστορικού, που επικράτησε εντός έδρας με 9-6 του Περιστερίου, για την 2η αγωνιστική της Α1 Ανδρών. 

H ομάδα του Κώστα Δήμου ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, είχε συνεχώς το προβάδισμα και έτσι έφτασε στην μεγάλη νίκη στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Στα τελευταία λεπτά και ενώ το σκορ ήταν στο 7-6 το παιχνίδι είχε πολύ άγχος, όμως οι κυανέρυθροι και με την βοήθεια του κόσμο τους κατάφεραν και αύξησαν την διαφορά, φτάνοντας στην επικράτηση.

Να σημειωθεί πως το κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης ήταν κατάμεστο, με τουυ φίλους του Πανιωνίου και ειδικά τους Πάνθηρες να δίνουν πανηγυρικό τόνο στην εξέδρα, ωθώντας τον Ιστορικό στην επιτυχία.

Α1 Πόλο Ανδρών - 2η αγωνιστική

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 9-6

Οκτάλεπτα: 4-2, 1-2, 2-2, 2-0.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Ζουρίδης, Μπραϊμης 1, Νταλάπας, Καλαϊτζής, Μουρατίδης, Παπάκος 2, Μοσκόφ 4, Δήμου Δ. 1, Καπετανάκης, Καζάκος, Κουκουνάς, Μοσχοβέλης.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Παπανικολάου, Μύριλος, Φάρμερ, Γερακούδης 2, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος 2, Καρούντζος 2, Μαστρογιαννάκος, Παπασηφάκης, Τοράκης, Λαδάς, Δαμίγος, Κυριαζής, Χωματάς.

Διαιτητές: Μπιράκης, Αχλαδιώτης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής

Δεν υπάρχουν σχόλια