Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπιτζάνης: «Η ομαδα έδειξε χαρακτήρα, μέρα με τη μέρα καλύτεροι»

Για την ήττα στο φινάλε του αγώνα από το Αιγάλεω μίλησε στα panionianea.gr ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Ιστορικού Γιώργος Μπιτζάνης .

Για την ήττα στο φινάλε του αγώνα από το Αιγάλεω μίλησε στα panionianea.gr ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Ιστορικού Γιώργος Μπιτζάνης.

Ο coach του Πανιωνίου στάθηκε στον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση πως μέρα με τη μέρα οι κυανέρυθροι θα γίνονται καλύτεροι.

"Ξεκινήσαμε νωθρά στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο, τελείως έξω απο το πλάνο μας. Ήμασταν καλοί επιθετικά ομως και κρατηθήκαμε κοντά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε την άμυνα μας και γυρίσαμε το παιχνιδι δύο φορές με διάφορες προσαρμογές. Στο τέλος είχαμε την ευκαιρία δύο φορές να πάρουμε το ματς, με επιθέσεις με καλες προϋποθέσεις. Δυστυχώς ομως δεχτήκαμε σουτ στην λήξη παρόλο που παίξαμε καλή άμυνα. Ετσι ειναι το μπάσκετ. 

Η ομαδα έδειξε χαρακτήρα και επέστρεψε στο παιχνιδι δύο φορές. Μέρα με τη μέρα γινόμαστε καλύτεροι οπως είχα πει. Κρατάμε τις καλές στιγμές και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας", ήταν τα λόγια του κ. Μπιτζάνη, για να συμπληρώσει:

"Έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά, διότι πάλεψαν σε όλο το παιχνίδι. Κοιτάμε μπροστά, έχοντας την Κυριακή στην εδρα μας ενα δύσκολο ματς απέναντι στο Παλαιό Φάληρο. Περιμένουμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να γινει ο έκτος παίκτης μας".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης


Δεν υπάρχουν σχόλια