Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σε καλό κλίμα και με πολύ κόσμο η συνέλευση των Πανθήρων

Παρουσία πολλών φίλων του Πανιωνίου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (29/09) η ανοιχτή συνέλευση των Πανθήρων.

Παρουσία πολλών φίλων του Πανιωνίου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (29/09) η ανοιχτή συνέλευση των Πανθήρων.

Το ραντεβού είχε δοθεί στον σύνδεσμο των οργανωμένων οπαδών, με τον χώρο να γεμίζει τόσο εντός όσο και στον εξωτερικό χώρο. Το "παρών" έδωσαν φίλοι του Ιστορικού όλων των ηλικιών, ιδρυτικά μέλη των Πανθήρων, μέλη του Ορφέα και φυσικά απλοί φίλαθλοι του συλλόγου.

Έγινε συζητήση για όλη την επικαιρότητα του Πανιωνίου, για την ποδοσφαιρική ομάδα, για το μπάσκετ, για το βόλεϊ και γενικότερα για την φετινή χρονιά που ξεκινάει για τον σύλλογο. 

Η κουβέντα διεξήχθη σε καλό κλίμα, ειπώθηκαν πολλές γνώμες, με τον διάλογο να είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικός. Μάλιστα, συζυτήθηκαν και οι πρόσφατες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τσακίρη, με τους παρευρισκόμενους να εκφράζουν την αντίθεση τους στα λεγόμενα του πρώην προέδρου της κυανέρυθρης ΠΑΕ.

Τέλος, έγινε ειδική αναφορά για ανθρώπους που μέσω των social media εκφράζουν δημόσια τις διαφωνίες τους με τις κινήσεις των Πανθήρων. Οι εν λόγω άνθρωποι μέσω της ανακοίνωσης των οργανωμένων είχαν καλεστεί στην συνέλευση, με σκόπο να υπάρξει διάλογος και να θέσουν και εκείνη τα ερωτήματα τους και τις θέσεις τους για τον Πανιώνιο. Δεν έδωσαν, όμως, το "παρών" και έτσι ο παρευρισκόμενος κόσμος αποφάσισε πως δεν υπάρχει πλέον λόγος να ασχολούνται περισσότερο με τα λεγόμενα των συγκεκριμένων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θεωρώντας ουσιαστικά πως όσα λένε δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια