Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνια λάμψη στο φιλανθρωπικό φιλικό των Παλαιμάχων (photos)

Μέσα σε ένα εξαιρετικό και άκρως οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε το φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανάμεσα στους Παλαιμάχους το...

Μέσα σε ένα εξαιρετικό και άκρως οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε το φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανάμεσα στους Παλαιμάχους του Πανιωνίου και του Απόλλωνα Σμύρνης.

Το εν λόγω συμβολικό ματς διεξήχθη στο στάδιο της Νέας Σμύρνης το απόγευμα της Δευτέρας (13/09) προς τιμήν του Εθνομάρτυρα Μητροπολίτη Επίτιμου Προέδρου του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ., Χρυσοστόμου Σμύρνης, καθώς και σε ανάμνηση της Μικρασιατικής καραστροφής. 

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού ο Σύνδεσμος των Παλαιμάχων του Πανιωνίου προχώρησε και σε κάποιες τιμητικές βραβεύσεις. Μεταξύ άλλων τιμήθηκε ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρης Μισαηλίδης, ο προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας Δημήτρης Κοροπούλης, ο κυανέρυθρος φωτογράφος Δημήτρης Βλάχος, ο Νόνι Λίμα που αποτελεί την ζωντανή ιστορία του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου, ενώ εκ μέρους του Μητροπολίτη Νέας Σμύρνης Συμεών την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο πατήρ Κωνσταντίνος.

Επίσης στο πρόσωπο του Παναγιώτη Καρμίρη οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου τίμησαν τα panionianea.gr. Από την μεριά μας θέλουμε να ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Σύνδεσμο των Παλαιμάχων για την τεράστια τιμή που μας έκαναν.

Να σημειωθεί, πως αντί εισιτηρίου οι φίλαθλοι έφεραν τρόφιμα που θα διατεθούν στις πυρόπληκτες οικογένειες της Εύβοιας.

Τέλος, να αναφέρουμε για την ιστορία πως το τελικό σκορ ήταν 2-1 για τους Παλαιμάχους του Πανιωνίου.

Δείτε φωτογραφικές στιγμές από τον Δημήτρη Βλάχο:











Το βίντεο με τον Δημήτρη Κοροπούλη μέσα από τον φακό του panionianea.gr:

 
Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια