Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

H ρεαλιστική Γ' Εθνική και το... θαύμα της SL2

Αυτά είναι πλέον τα δεδομένα για τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο...

Αυτά είναι πλέον τα δεδομένα για τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο...

Τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει υπερβολικά. Ο Πανιώνιος καλείται τις επόμενες ημέρες να πάρει την απόφαση: Super League 2 ή Γ' Εθνική;

Με τα τωρινά δεδομένα ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, η ομάδα μόνο με ένα θαύμα θα μπορέσει να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. 

Μετά την οριστική αρνητική εξέλιξη με τον κ. Τσακουμάκο, η πλευρά του οποίου για αρκετές ημέρες έκανε τις δικές της προσπάθειες για να ρίξει το ποσό των χρεών προς τρίτους χωρίς όμως να τα καταφέρει, πλέον τα πράγματα φαίνεται να οδηγούν σε έναν δρόμο. Αυτόν της Γ' Εθνικής. 

Για να καταφέρει ο Πανιώνιος να αγωνιστεί στην SL2 θα πρέπει μέσα στις επόμενες ώρες να βρεθεί κάποιος έμπιστος άνθρωπος, ο οποίος θα θελήσει να αναλάβει την ΠΑΕ, να βάλει χρήματα με το... καλημέρα για να τρέξει τις διαδικασίες για το νέο πρωτάθλημα και εν συνεχεία φυσικά να ανταποκριθεί στο θέμα των χρεών που θα του αναλογεί κλπ.

Όπως καταλαβαίνει κανείς αυτό το σενάριο με τις συνθήκες που υπάρχουν τώρα και τον χρόνο να πιέζει ασφυκτικά είναι πάρα πολύ δύσκολο έως και ανέφικτο, κάτι που σημαίνει πως το ενδεχόμενο να παίξει ξανά η ομάδα στην Γ' Εθνική είναι και το πιο ρεαλιστικό! 

Όπως και να έχει πολύ σύντομα θα γνωρίζουμε και επίσημα το τι μέλλει γενέσθαι...

Δεν υπάρχουν σχόλια