Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες προς Τσακίρη: «Επιμένεις στην τακτική της προσωπικής κόντρας με κάποια μέλη μας»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Πάνθηρες αναφερόμενοι ουσιαστικά στον Κωνσταντίνο Τσακιρη και την πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε.  Αναλυτικά όσα αναφέ...

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Πάνθηρες αναφερόμενοι ουσιαστικά στον Κωνσταντίνο Τσακιρη και την πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε. 

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου:

"Σχετικά με τα τελευταία εξωαγωνιστικά γεγονότα του Συλλόγου, θα μπορούσαμε να ρίξουμε αρκετούς τόνους μελάνι. 

Πολλές φορές όμως επιλέγουμε την σιωπή γιατί θεωρούμε πως κάνει περισσότερο θόρυβο και περνάει το μήνυμά μας καλύτερα από οποιοδήποτε κείμενο. 

Στην παρούσα φάση, ήταν αυτό ακριβώς που είχαμε επιλέξει να κάνουμε. «Δεν χρειάζεται να απαντάμε σε όποιον μας πιάνει στο στόμα του», είπαμε. 

Ωστόσο .. 

Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το τσουνάμι μηνυμάτων στην σελίδα του Συνδέσμου, τον καταιγισμό αναρτήσεων στις σελίδες φίλων του Πανιωνίου και τα αμέτρητα τηλεφωνήματα που δεχόμαστε καθημερινά με τα οποία καλούμαστε να πάρουμε θέση για μια ανεκδιήγητη επίθεση που δέχθηκε το Panthers Club 1983 από έναν πρώην πρόεδρο της Π.Α.Ε Πανιώνιος, σε μια συνέντευξη χαμηλού επιπέδου η οποία δόθηκε με δόλιο σκοπό και καθόλου τυχαία δεν ήταν. 

Οι Πάνθηρες μετρούν 38 ολόκληρα χρόνια ζωής. Θα ήταν αφελές να θεωρεί κάποιος πως το Panthers Club του 1983 ή του 1993 είναι ίδιο με το Panthers Club του 2021. 

Όπως η κοινωνία αλλάζει, όπως ο αθλητισμός μεταλλάσσεται, όπως τα πάντα μετακινούνται, έτσι και μείς. 

Μετά από πολύ κόπο, προσωπικό χρόνο και θυσίες παντός τύπου, οι σημερινοί Πάνθηρες πήραν έναν οργανισμό που είχε τα θετικά και τα αρνητικά του κάποτε και τον εξέλιξαν σε αυτό που είναι σήμερα. 

Δεν χρειάζεται να πούμε που βρίσκεται το Panthers Club 1983 αυτή την εποχή, στις συνειδήσεις του Πανιώνιου κόσμου, της οπαδικής κοινότητας, της κοινωνίας γενικότερα. 

Το καταλαβαίνουμε κάθε μέρα από τα αναρίθμητα άρθρα, τις αναφορές, τα σχόλια των αντιπάλων, τις καθημερινές μας συναναστροφές στο δρόμο, τις δουλειές μας, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. 

Οι Πάνθηρες στα πιο δύσκολα χρόνια του Πανιωνίου έχουν σταθεί ως θεμέλιο ούτως ώστε να μην χαθεί η αξιοπρέπεια και η κουλτούρα του Συλλόγου. 

Του Συλλόγου του Δάλλα, του Βαρίκα, του Καραμπάτη, της Ζαπονίδου, του Μητσάρα, του Χαραλαμπόπουλου, του Πανάγου και τόσων ακόμα. 

Δεν χρειαζόμαστε κανέναν να μας πει αν κάνουμε τα πράγματα σωστά ή όχι. Γιατί κύριοι, εμείς ΚΑΝΟΥΜΕ. Είμαστε παντού. 

Κάνουμε ωραία πράγματα, κάνουμε και λάθη, κάνουμε αυτοκριτική, κάνουμε συνελεύσεις, κάνουμε παρουσίες, κάνουμε, κάνουμε, κάνουμε. 

Μάλιστα, έχουμε καλέσει πολλάκις όλο τον κόσμο στις ανοιχτές μας συνελεύσεις. Να έρθει να συζητήσουμε, να ακούσουμε γνώμες και κριτική. Να κάνουν και άλλοι εκτός από μας πράγματα. Να τους βοηθήσουμε, αν θέλουν, αφού έχουμε ήδη την εμπειρία χρόνων. 

Έχουμε κάνει δημόσιο κάλεσμα για παροχή τεχνογνωσίας, οικονομικής βοήθειας και κάθε άλλης μορφής στήριξης σε όλους τους επιφανείς Πανιώνιους. 

Αρκεί κάποιος να διαβάζει τις ανακοινώσεις μας! 

Από κει και πέρα στον δρόμο μας πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρξουν άνθρωποι μικροί. Καιροσκόποι, ψεύτες, κακεντρεχείς, με προσωπικές βλέψεις, μνησίκακοι, αλαζόνες. 

Αυτούς μάθαμε να τους αγνοούμε και αν μας πολύ ζαλίζουν .. θα πάρουν και τις απαντήσεις που μόνο ένας οπαδός ξέρει να δίνει. 

Τσακίρη, απευθυνόμαστε σε σένα ειδικά γιατί ενώ όλο δεν θες να ασχολείσαι μαζί μας, λες, συνέχεια εδώ τριγύρω είσαι και ανακατεύεις τα πράγματα. 

Κάποτε θα μπορούσες να γίνεις ο πρόεδρος που θα έγραφε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Συλλόγου. 

Ξεκίνησες αλλιώς. Σε στήριξε όλος ο οργανισμός, μαζί και μείς. 

Μόνος σου έφτασες στο σημείο που έφτασες και γι’ αυτό εσύ είσαι ο αποκλειστικός υπεύθυνος. Αν θες κάποια μέρα μπορούμε αναλυτικά να σου γράψουμε το γιατί. 

Η επιχειρηματολογία που «τσίμπησες» από κάθε κακομοίρη του πληκτρολογίου για να χτυπήσεις τον Σύνδεσμο και ως προέκταση τον Πανιώνιο, σε μειώνει. 

Εξισώνεις μόνος σου τον εαυτό σου, με κάθε τελευταίο τροχό των μέσων μαζικής δικτύωσης  και τελικά αντί να σε θυμόμαστε για τα καλά που έκανες, θα μας κάνεις να τα ξεχάσουμε όλα (αν δεν έχει γίνει ήδη). 

Το μόνο που κατάφερες είναι να παρασύρεις με την χολή σου και ένα ιστορικό μέλος του Συνδέσμου, τον Κώστα τον Παπαδάκο, που ούτε κατάλαβε πως τον χρησιμοποίησες ως Δούρειο Ίππο, καταστρέφοντας την εικόνα του δια παντός. 

Δύο φορές ήρθαμε στο σπίτι σου για να ρίξουμε γέφυρες. Και δεν θέλουμε να γράψουμε πολλά ακόμα που έχουν γίνει. 

Εσύ δεν θέλησες να γυρίσεις και αυτό είναι σεβαστό.

Επιμένεις όμως στην τακτική της προσωπικής κόντρας με κάποια μέλη μας τα οποία και σε προσέγγισαν για να λύσεις με εκείνους το όποιο προσωπικό σου ζήτημα. 

Ούτε απάντησες, ούτε έδειξες διάθεση. Αν έχεις την αίσθηση πως θέλουμε την ομάδα στην Γ, ρώτα τους Πάνθηρες που κάνεις παρέα να σου πουν. Ούτε την γνώμη αυτών δεν καταδέχεσαι; 

Για να τελειώνουμε μια και για πάντα : 

Ο Πανιώνιος είναι δύσκολα αλλά ευτυχώς για εκείνον έχει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καλούς ανθρώπους γύρω του. Ίσως τους καλύτερους των τελευταίων δεκαετιών. 

Ερασιτέχνης βελτιωμένος, Ορφέας σε επίπεδα πρωτόγνωρα για τον Σύλλογο, Πάνθηρες δυνατούς και υγιείς, διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου με αξιοπρέπεια.

Δυστυχώς για τους τοξικούς, τους ρουφιάνους, τους πρώην, τα ανθρωπάκια, ο Πανιώνιος θα βρει τον δρόμο του σε όλα τα επίπεδα χωρίς εσάς! 

Σκούξτε όσο γουστάρετε, δεν σας ακούει κανείς …"

Δεν υπάρχουν σχόλια