Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Έφυγε» ο Μίκης της Ελλάδας

Ο Μίκης Θεοδωράκης, ο σπουδαιότερος Έλληνας συνθέτης, έφυγε σε ηλικία 96 ετών για το μεγάλο ταξίδι και πέρασε στην αθανασία.

Ο Μίκης Θεοδωράκης, ο σπουδαιότερος Έλληνας συνθέτης, έφυγε σε ηλικία 96 ετών για το μεγάλο ταξίδι και πέρασε στην αθανασία.

Η Ελλάδα θρηνεί το θάνατο του πιο σπουδαίου μουσικού της τέκνου, την μεγάλη απώλεια του Μίκη Θεοδωράκη, που έφυγε από τη ζωή το πρωί της 2ας Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 96 ετών. Ο αναντικατάστατος Μίκης, ο Μίκης της Ελλάδας που τον γνώριζαν με το μικρό του όνομα όχι μόνο οι Έλληνες, αλλά ολόκληρη η Υφήλιος, πέρασε στην αθανασία και αναχώρησε για τη γειτονιά των αγγέλων αφήνοντας σε εμάς την απέραντη θλίψη για το χαμό του,αλλά και την τεράστια παρακαταθήκη των σπουδαίων τραγουδιών του.

Και όχι μόνο. Ο Μίκης δεν ήταν μόνο ο σπουδαιότερος από τους σπουδαίους σε ό,τι αφορά την τέχνη του. Ήταν και ένα σημαντικό «πολιτικό ον» που είχε γνώση και γνώμη για τα πολιτικά πράγματα του τόπου, που έζησε στο πετσί του όλες τις πολιτικές αλλαγές που συντελέστηκαν σ' αυτή τη χώρα και όταν τα πράγμα καταλάγιασαν αυτή η γνώση έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στη γνώμη του.

Δεν ήταν ένας απλός ένας σπουδαίος καλλιτέχνης που αφοσιώθηκε στην τέχνη του χτίζοντας γύρω από αυτήν τείχη. Αντίθετα, γκρέμισε τα τείχη, ανοίχτηκε στον κόσμο, μίλησε, ενέπνευσε με το μεγάλο του διαμέτρημα, όχι μόνο μουσικά αλλά και πολιτικά, μπήκε μπροστάρης, πήρε θέση για τα πολιτικά πράγματα, αδιαφορώντας αν με αυτά που έλεγε είναι αρεστός ή όχι.

Αυτόν τον Μίκη αποχαιρετά η Ελλάδα την 2α Σεπτεμβρίου. Όχι μόνο τον εμβληματικό και αστείρευτο καλλιτέχνη, αλλά και τον άνθρωπο, τον πολιτικό, τον αγωνιστή, που νοιάστηκε για τον τόπο και τους ανθρώπους του. Γι' αυτό και είναι ο Μίκης της Ελλάδας. Ένα ορμητικό ποτάμι της μουσικής αλλά και της ελληνικής ιστορίας. Γι' αυτό και αναγνωρίστηκε και δοξάστηκε σε ολόκληρη την Υφήλιο, με τον «Αλέξη Ζορμπά», με το «Ζ», με τη «Φαίδρα», με το «Σέρπικο».

Μαύρη μέρα.. «Έφυγε» και ο Mad Clip!

O 34χρονος τράπερ επέστρεφε από γάμο φίλων του όταν έχασε τον έλεγχο της Porsche του και προσέκρουσε σε κολώνα και ακολούθως σε δέντρο * Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον 34χρονο τράπερ Mad Clip σημειώθηκε στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.

To αυτοκίνητο μάρκας Porsche που οδηγούσε, ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε μια κολώνα και ακολούθως έναν μεγάλο ευκάλυπτο, όπου και ακινητοποιήθηκε. Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που ο οδηγός, που όπως διαπιστώθηκε είναι ο 34χρονος Πίτερ Αναστασόπουλος, γνωστός ως Mad Clip να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειασθούν περίπου δύο ώρες οι πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν.

Ο 34χρονος διακομίσθηκε στον νοσοκομείο όπου και υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια