Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Κλικ» από το κυανέρυθρο οικογενειακό διπλό (photos)

Μπορεί το φιλικό παιχνίδι με την Ερμιονίδα να ακυρώθηκε, μετά από σχετική ειδοποίηση που έλαβαν στον Πανιώνιο, ωστόσο οι κυανέρυθροι δεν άφη...

Μπορεί το φιλικό παιχνίδι με την Ερμιονίδα να ακυρώθηκε, μετά από σχετική ειδοποίηση που έλαβαν στον Πανιώνιο, ωστόσο οι κυανέρυθροι δεν άφησαν την μέρα να πάει χαμένη.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες του Ιστορικού χωρίστηκαν σε δύο ομάδες από τον Δημήτρη Κοροπούλη και έπαιξαν οικογενειακό διπλό,διάρκειας 60 λεπτών, με την διάθεση και την ένταση να είναι υψηλό επίπεδο.Μάλιστα, εγιναν και κάποιες δοκιμές παικτών. 

Προηγήθηκαν οι κίτρινοι με γκολ του υπό δοκιμήν Ιρανού Άλμπα και επικράτησαν με ανατροπή οι κόκκινοι με γκολ των Γροντή και Σπάρταλη. 

Κόκκινοι: Σταματόπουλος, Ξυγκόρος, Κοντοές, Ζούλιας, Μπρέγκου, Νταλακούρας, Σταμάτης, Γροντής, Σπαρτάλης, Δρίτσας, Διονέλλης. 

Κίτρινοι: Κραβαρίτης, Τσομπάνης, Μίχος, Καραβίδας, Λιοφάγος, Πάστρας, Καλομοίρης, Γεωργίου, Πέτρου (υπό δοκ.), Τσεργας, Άλμπα (Υπο δοκ.). 

Έπαιξαν και οι: Αγγελόπουλος, Μαρκάκης, Κουφουδάκης, Στρατής. 

Στις εξέδρες του σταδίου της Κορίνθου, βρέθηκαν και φίλοι του Πανιωνίου που ταξίδεψαν τόσο από την Αθήνα όσο και από άλλες περιοχές της Πελοποννήσου.

Δείτε φωτογραφικές στιγμές μέσα από τον φακό του Δημήτρη Βλάχου: 













Δεν υπάρχουν σχόλια