Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κοροπούλης: «Ξεκινάμε δουλειά γεμάτοι ενέργεια και πάθος...»

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν και ο Δημήτρης Κοροπούλης μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr.

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν και ο Δημήτρης Κοροπούλης μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr.

O τεχνικός του Ιστορικού, ο οποίος εδώ και πάρα πολλά χρόνια βρίσκεται στην οικογένεια του Πανιωνίου και φέτος θα είναι ο άνθρωπος που θα καθοδηγήσει τους κυανέρυθρους, καθώς η περσινή του χρονιά στην πρώτη ομάδα κρίνεται κάτι παραπάνω απο επιτυχημένη.

Ο Έλληνας coach αναφερόμενος στην σεζόν που έρχεται τόνισε πως ο Πανιώνιος θα στηριχθεί ξανά στο αγωνιστικό μοντέλο που είχε και πέρυσι, βασισμένος στους ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δ. Κοροπούλης στα panionianea.gr:

"Με τη σκέψη όλων μας να βρίσκεται κοντά στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται ξεκινάμε τη δουλειά, γεμάτοι ενέργεια και πάθος, ώστε να παρουσιάσουμε και πάλι μια ομάδα αντάξια της ιστορίας και του ονόματος του Πανιωνίου. 

Στηριζόμενοι στο περυσινό, πετυχημένο αγωνιστικό μοντέλο, ο στόχος μας παραμένει η αξιοποίηση των νεαρών μας παικτών σε συνδυασμό με την παρουσίαση στον κόσμο μιας ομάδας με μοντέρνα αγωνιστικά χαρακτηριστικά. 

Καλωσορίζουμε τα νέα παιδιά στην οικογένειά μας και ειμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την επιστροφή του Γιώργου Παπαλαμπρου, ως υπεύθυνου φυσικής κατάστασης στην ομάδα μας. 

Ευχαριστούμε τη διοικούσα επιτροπή για όσα μας προσφέρει και καλούμε τον κόσμο να σταθεί και φέτος αρωγός στις προσπάθειές μας".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια