Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

"Ο Ερασιτέχνης είναι ο κόσμος του"

Ανακοίνωση εξέδωσε την Δευτέρα (02/08) ο "Ορφέας". Αναλυτικά οσα αναφέρει: "Πριν από ένα χρόνο ξεκίνησε η -πετυχημένη όπως απ...

Ανακοίνωση εξέδωσε την Δευτέρα (02/08) ο "Ορφέας".

Αναλυτικά οσα αναφέρει:

"Πριν από ένα χρόνο ξεκίνησε η -πετυχημένη όπως αποδείχθηκε- προσπάθεια ανανέωσης και εγγραφής νέων μελών στον Ερασιτέχνη. Μια προσπάθεια που τάραξε τη ραστώνη των διαδικασιών και την οποία οι εξελίξεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ ανέδειξαν σε άμεσα σημαντική.

Ο Ερασιτέχνης είναι η ψυχή, η δύναμη του Συλλόγου. Είναι η Ιστορία μας, η εικόνα μας, τα παιδιά μας, οι εγκαταστάσεις μας, εμείς και η νοοτροπία μας. Έστω και αργά, έστω κι αν χρειάστηκε να προηγηθούν επώδυνες εξελίξεις, αρκετός κόσμος το συνειδητοποίησε.

Με την ανανέωση όσων γράφτηκαν για πρώτη φορά πέρυσι το διάστημα Αυγούστου-Οκτωβρίου, αλλάζουν οι ισορροπίες. Τα ενεργά μέλη υπερδιπλασιάζονται και αυτομάτως η δυναμική μας αυξάνεται. Εξίσου σημαντικές, όμως, είναι και οι νέες εγγραφές. Ο Πανιώνιος ΓΣΣ επιβάλλεται να ξεπεράσει τα 1000 μέλη και να είναι πολυφωνικός, με κόσμο ενεργό στις διαδικασίες.

Ένα χρόνο τώρα έχει μπει το νερό στο αυλάκι και σύντομα θα γίνει χείμαρρος. Οι βλαβερές πλειοψηφίες έχουν γίνει ηχηρές μειοψηφίες με χαρακτηριστικό παράδειγμα την πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Σε λίγες μέρες θα έχουν αντικατασταθεί από απολύτως Πανιώνιες πλειοψηφίες! Όλοι μαζί ενεργοί, κοντά στις εξελίξεις, θα κοιτάξουμε με ειλικρίνεια τα προβλήματα του Συλλόγου, ώστε βήμα-βήμα να τον επαναφέρουμε εκεί από όπου επιτρέψαμε όλοι μαζί να πέσει.

Ο Ερασιτέχνης δεν ανήκει στον κόσμο του, ο Ερασιτέχνης είναι ο κόσμος του, ανήκει στους Πανιώνιους, σε αυτούς που δάκρυσαν στις κερκίδες και θέλουν να τον κληροδοτήσουν στα παιδιά τους. Όποιος απεργάζεται τα δικά του συμφέροντα μέσα από τον Σύλλογο, σύντομα θα πάρει τον δρόμο του κι εμείς τον δικό μας. Τον αυθεντικά κυανέρυθρο δρόμο!

Με αγάπη, με πάθος για τον Πανιώνιο, με μεγάλα όνειρα που σύντομα μέσα από σκληρή δουλειά θα γίνουν πράξη..."

Δεν υπάρχουν σχόλια