Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο «Ορφέας» για τις εργασίες στην Ενόργανη Γυμναστική (photos)

Ανακοίνωση που εξέδωσε ο "Ορφέας" σχετικά με τις πολύ σημαντικές εργασίας που έγιναν στον χώρο της ενόργανης γυμναστικής του Πανιω...

Ανακοίνωση που εξέδωσε ο "Ορφέας" σχετικά με τις πολύ σημαντικές εργασίας που έγιναν στον χώρο της ενόργανης γυμναστικής του Πανιωνίου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Η ομάδα μας θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τον φίλο και συνοδοιπόρο Φώτη για την καταπληκτική εργασία που έκανε η εταιρία του, στον χώρο της ενόργανης γυμναστικής.

Αν και μας γνωστοποίησε ότι δεν θέλει να διαφημιστεί η επιχείρησή του (πράγμα που θα σεβαστούμε), εμείς οφείλουμε να αναδεικνύουμε αυτές τις πράξεις.
Είναι κινήσεις όπως αυτές, που χρειαζόμαστε από όλους όσοι αγαπούν τον Σύλλογό μας. Αν είμαστε ενωμένοι, ενεργοί και συμμέτοχοι για την επόμενη μέρα του Πανιωνίου, ο Ιστορικός θα συνεχίσει να είναι πρωτοπόρος και πρωταγωνιστής στον αθλητισμό και πολιτισμό της ελληνικής κοινωνίας.
Τα παιδιά της ενόργανης μπορούν πλέον να διαθέτουν έναν χώρο καθαρό, υγιή, αντάξιο του επιπέδου του τμήματος αυτού του Συλλόγου.
Με μερικές προσθήκες οργάνων (τα οποία καταστράφηκαν όταν ο χώρος υπέστη τις πρόσφατες ζημιές) οι αθλητές θα μπορούν και πάλι να γεμίσουν ζωή την αίθουσα από την οποία ξεκίνησαν τόσοι και τόσοι πρωταθλητές και πρωταθλήτριες (όπως ο Λευτέρης Πετρούνιας).
Ελπίζουμε σύντομα να βρούμε και τις υπόλοιπες λύσεις ούτως ώστε να ευχηθούμε γρήγορα «καλές προπονήσεις».












Δεν υπάρχουν σχόλια