Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Άσχημη συμπεριφορά από κάποιους στο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη

Άσχημες καταστάσεις από κάποιους στο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Πανιωνίου. 

Άσχημες καταστάσεις από κάποιους στο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Πανιωνίου. 

Οπως μετέδωσε ο Κώστας Παπαδάκος στον αέρα του Nea Smyrni Radio TV, υπήρξε ενα δυσάρεστο περιστατικό κατά την διάρκεια του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Πανιωνίου την Τετάρτη (29/07).

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε, κάποια μέλη του Ερασιτέχνη έκαναν "επίθεση " προς τους ανθρώπους που έτρεξαν με επιτυχία την σεζόν που μας πέρασε το ποδοσφαιρικό τμήμα, χωρίς ουσιαστικό λόγο και αιτία!

Οι εν λόγω άνθρωποι, η διοικούσα επιτροπή δηλαδη του ποδοσφαίρου, μπήκαν πέρυσι μπροστά, όταν ο Πανιώνιος βρέθηκε ένα βήμα από την διάλυση και κατάφεραν πολλά και σημαντικά την χρονια που ολοκληρώθηκε. 

Αυτοί οι άνθρωποι, λοιπόν, ολο αυτό το διάστημα τρέχουν τις ετοιμασίες για την οργάνωση της ομάδας τη νεα σεζόν και παρευρέθηκαν στο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη για να παρουσιάσουν το πλάνο τους και να δηλώσουν "παρών" και για τη νέα χρονιά. 

Εκεί, όμως, όπως αναφέραμε και παραπάνω  αντιμετώπισαν μια άσχημη αντιμετώπιση από κάποιους του Ερασιτέχνη, οι οποίοι τους ζήτησαν και τα... ρέστα. Μεταξύ άλλων τους φέρθηκαν λες και είναι ξένοι, ενώ απαίτησαν να πληρώσουν και το ρεύμα που έκαψαν φέτος στα αποδυτήρια κλπ. Πράγματα που αν ισχύουν ακριβώς έτσι, είναι απαράδεκτα!

Ας ελπίσουμε ολοι να λογικευτουν πριν να είναι αργά και να αφήσουν αυτούς που πρέπει, αυτούς που έδειξαν ότι μπορούν και πάνω απ' ολα αγαπούν τον Πανιώνιο, να τρέξουν τα πράγματα στο ποδόσφαιρο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια