Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βόλεϊ: Μένουν... Πλατεία Μακράκης, Λέλος, Μπεζάνι

Την ανανέωση της συνεργασίας με τρεις ακόμα αθλητές ανακοίνωσε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Πανιωνίου.

Την ανανέωση της συνεργασίας με τρεις ακόμα αθλητές ανακοίνωσε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Πανιωνίου.

Αναλυτικά οι σχετικές ανακοινώσεις: 

Η διοίκηση του ανδρικού τμήματος βόλεϊ του Πανιωνίου Γ.Σ.Σμύρνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, την επέκταση της συνεργασίας του, με τον Δήμο Μακράκη.

Ο 25χρονος θα ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα μας, από τη θέση του ακραίου, στο πρωτάθλημα της Pre League, όπου άπαντες δουλεύουμε για την απόλυτη επίτευξη των στόχων μας.

Ακολουθεί η δήλωση του Δήμου: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στην ομάδα του Πανιωνίου. Με τα παιδιά είμαστε μία παρέα πάνω απ' όλα.

Το κλίμα και το πλάνο της ομάδας ήταν καταλυτικοί παράγοντες στην απόφαση μου να μείνω. Ειμαι σίγουρος πως με τη δουλειά που κάνουμε και τη συμπαράσταση του κόσμου θα πετύχουμε τους στόχους μας.

----------------------------------------------------

To ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Πανιωνίου Γ.Σ.Σμύρνης ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του, με τον αθλητή Παναγιώτη Λέλο.

Ο νεαρός θα ενισχύσει την ομάδα μας, από τη θέση του διαγωνίου, στο πρωτάθλημα της Pre League, για τη σεζόν 2021-2022.

Ακολουθεί η δήλωση του Παναγιώτη: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στην ομάδα του Πανιωνίου και θα βάλω τα δυνατά μου να υλοποιήσουμε αυτό που δεν μπορέσαμε πέρυσι»

--------------------------------------------------

Η διοίκηση του ανδρικού τμήματος βόλεϊ του Πανιωνίου Γ.Σ.Σμύρνης ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της, με τον αθλητή Τζούλιο Μπεζάνι.

Ο νεαρός κεντρικός θα ενισχύσει την προσπάθεια του Ιστορικού, στο πρωτάθλημα της Pre League, για την περίοδο 2021-2022.

Ακολουθεί η δήλωση του Τζούλιο: «Είμαι πολύ χαρούμενος κι ευχαριστώ πολύ τον Πανιώνιο που θα είμαι και φέτος κομμάτι αυτού του ιστορικού συλλόγου και είναι μεγάλη μου τιμή να αγωνίζομαι για αυτόν.

Θα δώσω κι εγώ κι όλη η ομάδα το 100% μας έτσι ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας κι είμαι σίγουρος πως με το κλίμα που ήδη υπάρχει από πέρυσι θα τα καταφέρουμε.

Τέλος, ελπίζουμε να έχουμε κοντά μας τους οπαδούς μας οι οποίοι είναι η δύναμή μας και να ολοκληρωθεί η χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και χωρίς άλλες αναβολές και καθυστερήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια