Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «Μια ανάσα αισιοδοξίας...»

Η ανακοίνωση από τους Πάνθηρες για το ξεκίνημα των εργασίων στην Αρτάκης για το νέο κλειστό γηπέδο. Αναλυτικά: Δύο χρόνια και έξι μήνες από ...

Η ανακοίνωση από τους Πάνθηρες για το ξεκίνημα των εργασίων στην Αρτάκης για το νέο κλειστό γηπέδο.

Αναλυτικά:

Δύο χρόνια και έξι μήνες από την τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο Ιστορικός στην φυσική του έδρα, ξεκινούν επιτέλους τα έργα της ανέγερσης του νέου Αρτάκης!

Μετά από πορείες διαμαρτυρίας, τοποθετήσεις μηνυμάτων (εγκατάσταση πανό) σε σημεία της πόλης με σκοπό την αφύπνιση των εμπλεκόμενων, επισκέψεις στο δημαρχείο και την περιφέρεια Αττικής, συνεχόμενες αναφορές στις ανακοινώσεις μας, πιέσεις σε ανθρώπους που μπορούσαν να διαδραματίσουν ρόλο στις αποφάσεις κ.α.
Ο αγώνας μας δικαιώνεται. Και μας διδάσκει πως μόνο έτσι, με συνεχόμενες μάχες, έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Βεβαίως, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Μέχρι να μπούμε μέσα, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και σε περίπτωση καθυστερήσεων και άλλων «ατυχιών» θα μας βρουν όλοι οι εμπλεκόμενοι μπροστά τους.
Μέχρι τότε, υπομονή και συνεχής επαγρύπνηση. Εκτός του Αρτάκης, τα μπάσκετ (ανδρών & γυναικών) και το ποδόσφαιρο μας έχουν ανάγκη.
Είναι μια μικρή χαρά η σημερινή, ας πάρουμε μια ανάσα αισιοδοξίας μέχρι να επιστρέψουμε και πάλι στην δύσκολη καθημερινότητα που έχουμε μπροστά μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια