Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κρίμα και άδικο!

Ο ανώτερος Πανιώνιος ηττήθηκε με 1-0 στη Νέα Σμύρνη από την Κηφισιά και έχασε την άνοδο στην Super League 2

Ο ανώτερος Πανιώνιος ηττήθηκε με 1-0 στη Νέα Σμύρνη από την Κηφισιά και έχασε την άνοδο στην Super League 2, μία αγωνιστική πριν το φινάλε των Play Off ανόδου.

Η ομάδα του Δημήτρη Κοροπούλη πάλεψε, τα έδωσε όλα, είχε τις ευκαιρίες, όμως στο 62' κόντρα στην ροή του αγώνα ο Τετέι εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία της κυανέρυθρης άμυνας, σκόραρε και έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Στο άλλο ματς ο Ηρόδοτος επικράτησε της Ζακύνθου και έτσι οι Κρητικοί μαζί με την Κηφισιά πήραν τα δύο εισιτήρια της ανόδου.

Το τέλος του αγωνα βρήκε τα παλικάρια του Ιστορικού με δάκρυα στα μάτια, με τον κόσμο του συλλόγου όμως να χειροκροτεί θερμά και να φωνάζει την ιαχή Πανιώνιος! 

Πρώτο ημίχρονο

Στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο, με την Κηφισιά να δημιουργεί την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 24. Ζέλο εκτέλεσε απευθείας το φάουλ από τα αριστερά, ο Στουρνάρας με τα ακροδάχτυλα έδιωξε την μπάλα, η οποία εν συνεχεία βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι κυανέρυθροι στο 43' δημιούργησαν και έχασαν μία τεράστια ευκαιρία. Ο Μούντριχας γύρισε ωραία την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, ο Πίσπας όμως από κοντά με πλασέ δεν κατάφερε να νικήσει τον Μιχελή, ο οποίος έδωξε δύσκολα.

Δεύτερο ημίχρονο

Ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά στην "επανάληψη", πίεσε για να βρει το γκολ που θα του δώσει το προβάδισμα, όμως ο Μιχελής ήταν εκεί, είπε "όχι" στις καλές επιθετικές ενέργειες των κυανέρυθρων και ειδικά στο τετ α τετ του Νίνο.

Η Κηφισιά στο 62' κόντρα στην ροή του αγώνα κατάφερε και σκόραρε με τον Τετέι, ο οποίος έκλεψε την μπάλα από την κυανέρυθρη άμυνα και πέτυχε τελικά το γκολ του αγώνα.

Οι παίκτες του Κοροπούλη προσπάθησαν άμεσα να ισοφαρίσουν, έχασαν μεγάλη στιγμή με τον Κοντοέ στο 67', με τον Μιχελή ξανά να διώχνει με δυσκολία.

Τα επόμενα λεπτά βρήκαν τον Πανιώνιο να πιέζει, το γκολ όμως δεν ήρθε και το 0-1 έδωσε την άνοδο στην Κηφισιά αλλά και στον Ηρόδοτο που νίκησε την Ζάκυνθο.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κατσικογιάννης Αλ. (Ηπείρου), Βεργέτης Δ. (Αργολίδας) – Γουρνιάς Θ. (Αν. Αττικής), Λεμπέσης Π. (4ος, Πειραιά).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Στουρνάρας, Λάμψιας, Ξυγκόρος (11’ λ.τρ. Ζάχι), Ζούλιας (67’ Αργυρίου), Κοντοές, Μπρέγκου, Νίνο, Πίσπας, Λιούμης (60’ Σταμάτης), Γροντής, Μούντριχας (67’ λ.τρ. Μακρίδης).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Νίκος Κούστας): Μιχελής, Παπαγγελής, Γκότοβος, Μκρτσιάν, Παυλάκης, Παπασάββας (78’ λ.τρ. Καμινιώτης), Ποζατζίδης, Ζέλο (56’ Τζέλη), Κρητικός, Τετέι (83’ Τόσκα), Καλλέργης (56’ Κοντογιάννης).

Δεν υπάρχουν σχόλια