Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κινητικότητα για την οργάνωση της ομάδας

Δεν παρατηρούνται ιδιαίτερες εξελίξεις στις τάξεις του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου το τελευταίο διάστημα, ωστόσο υπάρχει κινητικότητα

Δεν παρατηρούνται ιδιαίτερες εξελίξεις στις τάξεις του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου το τελευταίο διάστημα, ωστόσο υπάρχει κινητικότητα και καθημερινές συναντήσεις για το παρόν και το μέλλον της ομάδας.

Μετά την αποχώρηση του Κυριάκου Σκούρα, προτεραιότητα αποτελεί να ξεκαθαρίσει το διοικητικό σχήμα που θα τρέξει την ομάδα φέτος και εν συνεχεία θα προχωρήσουν και τα αγωνιστικά και οργανωτικά ζητήματα. 

Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη σε καθημερινή βάση πραγματοποιούν συναντήσεις και αναζητούν λύσεις, προοκειμένου να οργανωθεί η ομάδα όσο καλύτερα γίνεται.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως η διοίκηση του Ερασιτέχνη έχει φροντίσει για να δηλωθεί κανονικά η ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και στο Κύπελλο Ελλάδος, ώστε να είναι μέσα στις χρονικές προθεσμίες που υπάρχουν.

Από εκεί και πέρα αν προκύψουν κενές θέσεις για την Super League 2 και αν μπορέσει ο Πανιώνιος να πάρει μία εξ' αυτών, αυτά θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα, ανάλογα με τις εξελίξεις που θα υπάρξουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια