Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο "Ορφέας" για το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ

Ανακοίνωση από τον "Ορφέα".

Ανακοίνωση από τον "Ορφέα".

Ο "Ορφέας" για την τεράστια φετινή προσπάθεια των παιδιών του ποδοσφαίρου και για την επίσης μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για το τμήμα μπάσκετ. 

Αναλυτικά:

"Με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων και στα μπαράζ ανόδου έκλεισε μία δύσκολη, όσο και πρωτόγνωρη σεζόν για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, αυτό ωστόσο δεν μειώνει ούτε λίγο την υπερηφάνεια που νιώθουμε για τα παιδιά που φόρεσαν τη φανέλα του Πανιωνίου και τον σεβασμό που τρέφουμε για τους ανθρώπους που από την αρχή της περιόδου άφησαν τη βολή τους και κόπιασαν για να σταθεί η ομάδα στα πόδια της και να είναι αντάξια του ονόματός της.

Η όμορφη αντίδραση του κόσμου, με το «ζεστό» χειροκρότημα στο τέλος του αγώνα της περασμένης Τετάρτης, ήταν ένα είδος επιβράβευσης και αναγνώρισης της προσπάθειας αυτών των παιδιών, που πέτυχαν με τη συνολική παρουσία τους να επαναφέρουν την ελπίδα στην ομάδα και να δείξουν τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε.

Κάποιοι άλλοι άνθρωποι της Πανιώνιας οικογένειας έχουν αναλάβει να «τρέξουν» το τμήμα του μπάσκετ ανδρών, που φέτος θα κάνει τη δική του επανεκκίνηση από το Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. 

Για την προσεχή Δευτέρα, στις 7:30 μ.μ., έχει ανακοινωθεί η παρουσίαση των καρτών στήριξης, που θα αποτελέσει και μία πρώτη καλή αφορμή για να αποδείξουμε πως είμαστε δυναμικά στο πλευρό ενός τμήματος, το οποίο στο παρελθόν κράτησε ψηλά σε πολλές περιπτώσεις τη σημαία του Συλλόγου. 

Το ποσό των 10 ευρώ που κοστίζει η κάθε κάρτα, είναι ίσως το λιγότερο μπροστά στην ίδια την κίνηση της αγοράς της, με την οποία θα σηματοδοτηθεί πως ο Πανιώνιος, σε αυτό το νέο ξεκίνημα, δεν θα είναι μόνος."

Δεν υπάρχουν σχόλια