Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η αγκαλιά Πίσπα-Κώτση που τα λέει όλα! | «Κατάθεση ψυχής, συγχαρητήρια σε όλους» (video)

Χρήστος Κώτσης και Σωτήρης Πίσπας στην κάμερα του panionianea . gr

Χρήστος Κώτσης και Σωτήρης Πίσπας στην κάμερα του panionianea.gr

Ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Κοροπούλη στο τεχνικό τιμ της ομάδας, Χρήστος Κώτσης και ο εκ των σκόρερ του Ιστορικού, Σωτήρης Πίσπας, μίλησαν ζωντανά μετά το «διπλό» στη Μύκονο στο Panionianea.gr TV.

Και οι δύο έσταξαν «μέλι» για την δουλειά που γίνεται στον Πανιώνιο, ενώ η αγκαλιά που αντάλλαξαν στο τέλος των δηλώσεων πραγματικά ήταν όλα τα λεφτά και λέει πολλά για τον φετινό Πανιώνιο!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΤΣΗΣ

Για τον αγώνα: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κόντρα τον αέρα, η Μύκονος πέτυχε ένα γκολ. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πιο αποφασισμένα και θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι με περισσότερα γκολ. Ήταν καταπληκτική η προσπάθεια των παιδιών, έκαναν κατάθεση ψυχής για μία ακόμα φορά μέσα στο γήπεδο. Πήραν το πρωτάθλημα και τώρα έχουμε πολύ δουλειά ακόμα, γιατί έχουμε τέσσερα ματς στα μπαράζ».

Για το αν περίμενε στην αρχή της σεζόν αυτό το τελείωμα στον όμιλο: «Όπως είχαμε πει πιστεύαμε πολύ στα παιδιά και στην προσπάθεια τους, αλλά για να είμαστε ρεαλιστές, στην αρχή ήταν δύσκολα τα πράγματα, οπότε ότι κλειδώσαμε μία αγωνιστική πριν το τέλος το πρωτάθλημα αυτό ανήκει στα παιδιά. Αξίζουν όλα τα συγχαρητήρια, έχουν δουλέψει πάρα πολύ».

ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΙΣΠΑΣ

Για το τι τους είπε ο Δημητρής Κοροπούλης στο ημίχρονο: «Μας είπε να ηρεμήσουμε, να κάνουμε αυτό που ξέρουμε και κάνουμε όλη τη χρονιά και θα βγει στο γήπεδο. Βάλαμε ένα γρήγορο γκολ, το γυρίσαμε και κάναμε αυτό που ξέρουμε, να νικάμε και να είμαστε πρώτοι στην βαθμολογία. Συγχαρητήρια σε όλους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμάς σε όλους, στον κόσμο που μας στηρίζει».

Για το σημαντικό γκολ που πέτυχε και ισοφάρισε ο Πανιώνιος: «Κάθε γκολ είναι σημαντικό. Το γκολ αυτό μπήκε γρήγορα στο δεύτερο μέρος, φέραμε το ματς στα ίσια και ήταν θέμα χρόνου μετά να νικήσουμε».

Για την δουλειά που γίνεται στον Πανιώνιο: «Ανήκουν τα συγχαρητήρια σε όλους. Στο τεχνικό τιμ, στην διοίκηση σε όλους. Ήταν δύσκολα τα πράγματα και με την καραντίνα. Είμαστε τυχεροί που έχουμε δουλέψει με αυτούς τους ανθρώπους. Αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Οι προπονητές μας μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ, είμαι ευγνώμων».

Δείτε αναλυτικά όσα είπαν Κώτσης και Πίσπας και την αγκαλιά τους (στο 2:03:18 του βίντεο):

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια